Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Είναι φανερό πια: στο σωματείο δημιουργών ΜΕΤΡΟΝ έχουν χάσει κάθε... μέτρο και βλέπουν μπροστά τους φαντάσματα.

05 Ιουλίου 2018

Το ΜΕΤΡΟΝ λοιπόν απάντησε στο δημοσίευμά μας για «την εντελώς αστεία ανακοίνωση από το ΜΕΤΡΟΝ» ως εξής:

Προς τον γραφικό δημοσιογράφο-διασπορέα fake news του e-tetRadio (που πληρώνεται για τον κόπο του και δεν είναι δικαιωμένος-απλήρωτος σαν κι εμάς) εάν γνωρίζει το περιεχόμενο της συμφωνίας (γραπτής ή άγραφης) με τους Ξανθόπουλους, τον προκαλούμε να το δημοσιεύσει. Επώνυμα. Μπορεί και να μας αφορά...
Εάν όχι... ποιος ξέρει; Μπορεί κι εμείς να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πως υπάρχει και στην χώρα μας πολιτιστικό ρεπορτάζ σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Απάντηση Δημήτρη Κανελλόπουλου

Δεν χρειάζεται να απαντήσω φυσικά σε όλα αυτά που γράφει το ΜΕΤΡΟΝ για πληρωμένους, γραφικούς, fake news κ.ο.κ. Γελάω και μόνο που τα διαβάζω.

Επί της ουσίας λοιπόν: Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τους Ξανθόπουλους, μόνο ένα μισθωτήριο του κτιρίου και του πληροφοριακού συστήματος που έχει ήδη αναρτηθεί στην ΑΑΔΕ και θα ανέβει μετά και στη Διαύγεια. Είναι τόσο απλό, ας το αναζητήσουν...

Το Μέτρον εδώ και μήνες βρίσκεται σε μία παράκρουση και φαντασιώνεται εχθρούς ανάμεσα σε καλλιτέχνες (συναδέλφους τους!) και δημοσιογράφους. Ξέρετε, κύριοι του Μέτρον, μπορεί κάποιος να έχει διαφορετική γνώμη από εσάς, δεν σημαίνει πως πρέπει να είναι πληρωμένος, σε διατεταγμένη υπηρεσία και άλλα παρόμοια. Ηρεμήστε και μην αφήνετε τους φανατικούς να σας παρασύρουν. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε μεταξύ μας.

Αύριο θα επανέλθουμε με επιπλέον ρεπορτάζ.