Μαλακάσα όνομα και πράγμα (για συναυλίες)

Μαλακάσα όνομα  και πράγμα (για συναυλίες)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν έχει νόημα να γράψω για τους Arctic Monkeys...

07 Ιουλίου 2018

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

...επειδή είμαστε... ακόμα στο μποτιλιάρισμα του Terra Vibe. Βλέπεις ένα live και περνάς μετά άλλη τόση ώρα μέσα στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο.

...επειδή τελειώνει η συναυλία στις 12 και καταλήγεις στο σπίτι σου δυόμιση ώρες μετά.

...επειδή δεν έχει (τα) πάρκινγκ (που πρέπει) και παρκάρεις τρία και τέσσερα χιλιόμετρα μακριά.

...επειδή δεν υπάρχει ένας άνθρωπος της παραγωγής να σε καθοδηγήσει μετά και αναγκάζονται όλοι να περπατούν στα χωράφια με τους φακούς των κινητών τηλεφώνων ανά χείρας.

...επειδή η μπύρα στο Rockwave κάνει μωρέ μόλις 5 ευρώ(!) και τα υπόλοιπα προϊόντα είναι απαράδεκτα, ιδίως τα φαγώσιμα. 

...επειδή η μπύρα στο Rockwave κάνει μωρέ μόλις 5 ευρώ(!) την ώρα που ξέρουν πως στους Arctic Monkeys οι περισσότεροι θεατές (θα) είναι πιτσιρικάδες.

...επειδή οι τουαλέτες είναι της ντροπής.

...επειδή δεν σε σέβονται ως άτομο την ώρα που έχεις πληρώσεις ως ζευγάρι γύρω στα 200 ευρώ για να βρίσκεσαι εκεί (εισιτήρια, διόδια, βενζίνες, δύο μπύρες κι ένα χοτ-ντογκ ο καθένας). Και προσοχή δεν αναφέρομαι στην τιμή του εισιτηρίου που δικαίως ήταν ακριβή μια και μιλάμε για ένα συγκρότημα από τα μεγαλύτερα του κόσμου.

...επειδή σε τελική ανάλυση δεν χρειάζεται να φτάσουμε στο εξωτερικό για να κρίνουμε, γίνονται κι εδώ κι άλλα φεστιβάλ (Release, Ejekt) και κάνουμε τις συγκρίσεις. 

...επειδή το Rockwave παραμένει το μεγαλύτερο φεστιβάλ στην Ελλάδα αλλά φέτος μοιάζει πιο... συρρικνωμένο (σε παροχές προς τον κόσμο) από ποτέ. 

...επειδή, συγγνώμη κιόλας, το Terra Vibe δεν είναι, εκεί που βρίσκεται, κατάληλος χώρος για συναυλίες. Μπορεί να είναι πανέμορφο και καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο χώρο, αλλά δεν διαθέτει τις υποδομές. Πώς να το κάνουμε; Συνώνυμο της ταλαιπωρίας έχει γίνει. 

...επειδή τη Μαλακάσα τη φτιάξανε για να έχει στο peak της 200 άτομα το Σάββατο βράδυ στις τρεις ταβέρνες της περιοχής, όχι 10 και 20 χιλιάδες κόσμο μαζί με τα αυτοκίνητά τους.

Για όλα αυτά και άλλα τόσα, δεν έχει σημασία αν οι Arctic ήταν καλοί, κακοί ή καταπληκτικοί. Χάνεις το κέφι σου μετά...