Οι ραδιοσταθμοί που «παίζουν μπάλα» στην Αθήνα

Οι ραδιοσταθμοί που «παίζουν μπάλα» στην Αθήνα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Επειδή οσονούπω καταφθάνει ένα ακόμα αθλητικό ραδιόφωνο στα ερτζιανά της πόλης, ευκαιρία να δούμε τη γενική εικόνα των αθλητικών ραδιοσταθμών στο κλεινόν άστυ.

10 Ιουλίου 2018

94.6 Σπορ FM
Εξακολοθεί να είναι το μεγαλύτερο σε ακροαματικότητα αθλητικό ραδιόφωνο της πόλης. Με πογκρόμ απολύσεων και αποχωρήσεων στην αρχή της σεζόν, ωστόσο το πρόγραμμα δείχνει πως έχει «στρώσει». Ανοδική η πορεία του στις ακροαματικότητες, ίσως για πρώτη φορά μετά την κρίση στον τότε όμιλο Σπορ FM-Sportday.

101.8 ΕΡΑ Σπορ
Το δημοφιλέστερο ραδιοφωνικό πρόγραμμα της ΕΡΤ, τουλάχιστον μέχρι την αποχώρησή της από τις μετρήσεις. Δεν διαθέτει την επιρροή και τον δυναμισμό των «παλιών καλών εποχών» πριν την κρίση, παρόλα αυτά όμως βρίσκεται σε καλό δρόμο. Της κόστισε πολύ το «μαύρο» του 2013, ειδικά στο πρόγραμμα.

103.3 Sport24
Έχει πλέον εδραιωθεί στον ανταγωνισμό και, κάποιες φορές, κοντράρει στα ίσια τον Σπορ FM στα αστάθμιστα δείγματα. Στις δε ακροαματικότητες κινείται πέριξ του 4%, πράγμα που τον κάνει τον πιο επιτυχημένο «τρίτο πόλο» στα αθλητικά ραδιόφωνα, τα τελευταία χρόνια. Πρόσφατα ο Δημήτρης Μάρης αύξησε το μερίδιό του στον σταθμό, κατέχοντας πλέον το 67% των μετοχών (το υπόλοιπο 33% ανήκει στον Φώτη Μπόμπολα).