Ξεκίνησε σιγά-σιγά το νέο του πρόγραμμα ο X FM 94.3

Ξεκίνησε σιγά-σιγά το νέο του πρόγραμμα ο X FM 94.3
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά το «ντόρο» που έκανε χρησιμοποιώντας το όνομα «Θρύλος FM» για λίγα μόνο 24ωρα...

16 Ιουλίου 2018

...ο ραδιοσταθμός επέστρεψε με το παλιό του πρόγραμμα, χωρίς προς το παρόν να αλλάξει την αρχική του στόχευση και το μότο του. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει ακόμα αμιγώς αθλητικό χαρακτήρα, βάσει των προσθηκών που έχουν ήδη γίνει. Πολλοί εξ αυτών συμμετείχαν και στο προηγούμενο πρόγραμμα, ωστόσο υπάρχουν και κάποιες νέες αφίξεις. Όλα αυτά, βέβαια, μαζί με τα απρόοπτα και τις δοκιμές της πρώτης μέρας.

Είναι το αθλητικό μαγκαζίνο 1 με 2 το μεσημέρι με τον Παναγιώτη Βέλλιο, ο Νίκος Σακελλαρόπουλος που μέχρι πρόσφατα είχε το ίδιο πόστο στον Flash 96 και μια ειδική εκπομπή για την Formula 1, με παραγωγό «έκπληξη» όπως αναφέρουν οι ιθύνοντές του, και ο Δημοσθένης Τσαπαλιάρης, συνεργάτης των συνεταιριστών του πρώην Ξένιου.

Κατά τα άλλα συνεχίζει στη συχνότητα ο Κώστας Νικολακόπουλος, τα Σάββατα 10 με 12 το μεσημέρι, και επιστρέφει ο Δημήτρης Μπαρμπούτης τις καθημερινές με μια μουσική εκπομπή (2 με 4 το μεσημέρι), σε μια ζώνη όμως που παραδοσιακά το αίμα των ακροατών των αθλητικών ραδιοσταθμών «βράζει» για επικοινωνία και σχολιασμό της επικαιρότητας.