«Μπάσιμο» του Epsilon για τις τηλεοπτικά «άστεγες» ομάδες της Super League

«Μπάσιμο» του Epsilon για τις τηλεοπτικά «άστεγες» ομάδες της Super League
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη έστειλε ήδη επιστολή ζητώντας πληροφορίες.

18 Ιουλίου 2018

Και όλα αυτά, μετά το χάσμα απόψεων που δημιουργήθηκε μεταξύ του συνεταιρισμού και του Υφυπουργού Αθλητισμού, ο οποίος μεταξύ άλλων πρότεινε την προβολή κάποιων από τους αγώνες απ' την ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα το Epsilon έστειλε σήμερα επιστολή στα γραφεία της Super League με την οποία ζητάει να πάρειι πληροφορίες για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων του Παναθηναϊκού, του Άρη, του Ατρόμητου, της Ξάνθης, του Παναιτωλικού, της Λαμίας και του Απόλλωνα Σμύρνης, σχεδόν τις μισές ομάδες της κατηγορίας. Δεν έκανε οικονομική προσφορά ακόμα, μόνο ζητάει ενημέρωση ώστε να προχωρήσει σε κατάθεση πρότασης

Σημαντικό γεγονός, αν το Epsilon TV πάρει τα δικαιώματα θα είναι το μοναδικό ελεύθερο κανάλι (όχι συνδρομητικό) που θα έχει τη δυνατότητα αυτή. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι που η ομάδα (ΠΑΟΚ) του ιδιοκτήτη του καναλιού (Σαββίδης) θα παίζει... μπάλα σε άλλο... κανάλι! 

Οι υπόλοιπες 9 ομάδες έχουν ήδη συμφωνήσει τη συνέχιση της συνεργασίας τους με τη Nova, η οποία μέχρι και την περασμένη σεζόν είχε την κεντρική διαχείριση των δικαιωμάτων των αγώνων όλων των ομάδων του πρωταθλήματος.