Οι Iron Maiden τραγούδησαν και τη «Μακεδονία Ξακουστή» αλλά κανένα site δεν το έγραψε (γιατί;)

Οι Iron Maiden τραγούδησαν και τη «Μακεδονία Ξακουστή» αλλά κανένα site δεν το έγραψε (γιατί;)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Fake News ακόμα και με τη συναυλία των Iron Maiden, η ελληνική δημοσιογραφία πιάνει πάτο...

23 Ιουλίου 2018

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Χαμός στα ελληνικά ΜΜΕ με ένα κομμάτι των Maiden, το «Alexander the Great», χάρηκαν που το γκρουπ το... παρουσίασε στη συναυλία του οπότε αυταπόδεικτα είναι υπέρ μας κι εναντίον των Σκοπίων! Ελα όμως που δεν το έπαιξαν ποτέ, απλώς μία υπόσχεση έδωσαν για το μέλλον με δύο στίχους acapella. Αλλά πολλά sites... εθνικιάστηκαν και άρχισαν τους εθνικιστικούς πανηγυρισμούς! Η Μακεδονία είναι μία κι ελληνική. 

Ανατρίχιασε λοιπόν το Newsbomb: «Μπροστά σε 36.000 θεατές που παραληρούσαν, το παγκοσμίου φήμης συγκρότημα μέταλ μουσικής ύμνησε τον μεγάλο Έλληνα στρατηλάτη. Πρόκειται για ένα τραγούδι το οποίο κάνει σαφή αναφορά στην ελληνική καταγωγή του Μακεδόνα βασιλιά, αλλά και στο ρόλο που έπαιξε στη διάδοση της ελληνικής Παιδείας στην Ανατολή».

Αλλά και το... έγκυρο in.gr μας λέει για τη συγκίνηση που χάρισε το κομμάτι στους συγκεντρωμένους: «Ωστόσο, την Παρασκευή το βράδυ, στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα, τα μέλη του συγκροτήματος αποφάσισαν να παίξουν το συγκεκριμένο κομμάτι και να χαρίσουν μοναδικές συγκινήσεις στους συγκεντρωμένους, που ανέρχονταν σε 36.000».

Μέχρι και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ.Αδωνις Γεωργιάδης εκτασιάστηκε στο Twitter ποστάροντας Maiden (τα ύστερα του κόσμου)! 

Σας έχουμε μία αποκλειστική είδηση από το e-tetRadio, αλλά ας μείνει μεταξύ μας: οι Iron Maiden διασκεύασαν και το «Μακεδονία Ξακουστή του Αλεξάνδρου χώρα». Δεν το άκουσε κανείς βέβαια αλλά και τι έγινε, μήπως άκουσαν το «Alexander the Great» όπως μας λένε πολλά εγχώρια sites;