Ο Κώστας Βαξεβάνης για τη Σοφία Ζαχαράκη

Ο Κώστας Βαξεβάνης για τη Σοφία Ζαχαράκη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε παρέμβασή του στην ΕΡΤ αναφέρθηκε στη μήνυση που κατέθεσε κατά της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ.

04 Σεπτεμβρίου 2018

«Αν δεν ήμουν τυχερός να γεννηθώ το ‘66, η ΝΔ θα μου είχε αποδώσει και τη δολοφονία του Κένεντι»...

«Η κ. Ζαχαράκη δεν με κατηγορούσε απλώς ως συκοφάντη αλλά έλεγε πως είμαι και καταδικασμένος. Προσπάθησα να την προστατεύσω δίνοντάς την ευκαιρία να ανασκευάσει. Όχι μόνο δεν το έκανε αλλά βγήκε στον ΣΚΑΪ να πει ότι δεν γνώριζε τα περί αθώωσης όμως και πάλι δεν ανασκεύασε. Εκείνοι που τη βάζουν να λέει αυτά δεν καταλαβαίνουν ότι στοιχειοθετούν τον δόλο».

«Η ΝΔ αντί να καλύψει έστω μ’ έναν τρόπο την κ. Ζαχαράκη εμφανίζει εμένα όχι ως ιδιώτη αλλά ως πολιτικό πρόσωπο. Η πολιτική άποψη του καθενός είναι δικό του θέμα. Μπορεί να μην είμαι ΝΔ, αλλά αυτό δεν είναι ποινικό αδίκημα. Δεν προσέφυγα κατά της κ. Ζαχαράκη επειδή είναι ΝΔ, αλλά επειδή με συκοφάντησε».

«Αποθρασύνθηκαν όμως. Η κ. Ζαχαράκη έπεσε θύμα των τρολς του διαδικτύου. Είπα λοιπόν “ως εδώ”. Καταθέτω λοιπόν μήνυση και αγωγή στη ΝΔ, στην κ. Ζαχαράκη, στον κ. Δημητριάδη, στον κ. Γεωργιάδη και στον κ. Κυρανάκη ο οποίος είπε χθες ότι αθωώθηκα επί ΣΥΡΙΖΑ υπονοώντας πως αυτό ήταν αιτία της αθώωσης. Αυτή είναι η αντίληψή τους για τους Θεσμούς και τη Δικαιοσύνη».

(Η φωτογραφία από το Documento)