Με εξώδικο στην πόρτα του σπιτιού του απολύθηκε ο Αιμίλιος Περδικάρης

Με εξώδικο στην πόρτα του σπιτιού του απολύθηκε ο Αιμίλιος Περδικάρης
Ακολουθήστε μας στο Google news

Απίστευτα και ανοίκεια πράγματα στο Θέμα 104.6.

10 Σεπτεμβρίου 2018

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Εκτός του ραδιοσταθμού «Θέμα 104.6» βρέθηκε ξαφνικά στα τέλη του Αυγούστου ο Αιμίλιος Περδικάρης με την απόλυση μάλιστα να θυροκολλείται στην εξώπορτα του σπιτιού του. Δεν υπήρχε κάποια... υπόνοια, δεν προηγήθηκε κάτι, μία συζήτηση θα έκαναν απλώς εκείνη την ημέρα αλλά τους... πρόλαβε ο δικαστικός επιμελητής.

Δεν έχει και τόση σημασία που ο Αιμίλιος Περδικάρης είναι ένας πολύ καλός συνάδελφος. Ούτε ότι λέει ίσως τα πιο πλήρη δελτία ειδήσεων στο ελληνικό ραδιόφωνο. Ούτε καν, θα έλεγα, ότι είναι ένας μετριοπαθής και εξαιρετικά αγαπητός δημοσιογράφος. Πιθανότατα σε κάποιους εκεί μέσα, στο ραδιοσταθμό του Πρώτου Θέματος, να μην άρεσε. Δεκτόν. Συμβαίνει. Τόσο δύσκολο ήταν λοιπόν να κάνουν μία κουβέντα μαζί του, να του ανακοινώσουν κατά πρόσωπο την απόφασή τους;

Ο λόγος της απόλυσης από τη στιγμή που η απόλυση έγινε δια... θυροκολλήσεως καταλαβαίνετε κι εσείς πως είναι εντελώς προσχηματικός. Γι αυτός και δεν μπορούσαν προφανώς να τον δικαιολογήσουν face to face. Οπότε, κρύφτηκαν, πίσω από έναν δικαστικό επιμελητή.

Ωραίοι είναι εκεί στο «Θέμα 104.6»...