STARατη... εμφάνιση στην παρουσίαση προγράμματος του ALPHA

STARατη... εμφάνιση στην παρουσίαση προγράμματος του ALPHA
Ακολουθήστε μας στο Google news

Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει…

14 Σεπτεμβρίου 2018

Πρώτος μπήκε στον… χορό των παρουσιάσεων προγραμμάτων ο ALPHA αλλά τα πρώτα σχόλια ήρθαν για την εμφάνιση σε αυτήν και στελέχους του STAR…

Ο Πάνος Κυριακόπουλος (STAR) βρέθηκε δίπλα στον ιδιοκτήτη του ALPHA Δημήτρη Κοντομηνά με πολλούς να σχολιάζουν ότι με την εμφάνιση τους στέλνουν… μηνύματα και στη διαφημιστική αγορά. Φρόντισε μάλιστα γι αυτό και ο Δ. Κοντομηνάς που στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη διαφημιστική αγορά με ιδιαίτερη έμφαση…

Είναι γνωστό βέβαια ότι τα δύο κανάλια έχουν συμπράξει εδώ και λίγο χρονικό διάστημα με στόχο να μειώσουν όσο γίνεται τα λειτουργικά τους έξοδα, αλλά φαίνεται ότι είναι αποφασισμένα να στείλουν και τα… απαραίτητα μηνύματα σε όλη την αγορά. Μετά την παρουσίαση ακολούθησε και… κοκτέιλ πάρτυ στην Αίγλη με λάιβ μουσική με την οποία έλαβε τέλος και η καλοστημένη εκδήλωση.

Στην παρουσίαση του προγράμματος ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του καναλιού Βασίλης Παπαδρόσος επισήμανε την επιμονή των στελεχών του καναλιού στη… συνταγή που τους έχει φέρει στα ψηλά σκαλοπάτια της τηλεθέασης την τελευταία διετία ενώ άφησε και τις αιχμές του για τον ανταγωνισμό και την επιμονή σε ιδιαίτερα ακριβές παραγωγές όπως τα ριάλιτι επιβίωσης. Όπως είπε ελπίζει να επικρατήσουν άλλες λογικές και να μην αντιμετωπιστούν προβλήματα από κανένα κανάλι.

Για την παρουσίαση του ψυχαγωγικού κομματιού και της μυθοπλασίας του καναλιού υπήρξε… σύμπραξη της Ελένης Μενεγάκη (που θα συνεχίσει από τον Οκτώβρη με την εκπομπή της «Ελένη») και του Αντώνη Σρόιτερ ο οποίος παρεμένει βασικός άνκορμαν του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA ενώ θα συνεχίσει και τη δική του «Αυτοψία».

Αρχές το 2019 ο Αντώνης Ρέμος θα παρουσιάσει τη δική του πρόταση στο κανάλι της Κάντζας συζητώντας με φίλους του και τραγουδώντας μαζί τους. Στα πιο φρέσκα νέα του καναλιού και μια νέα κωμωδία με τίτλο «Κρατάς μυστικό;» που θα κάνει την εμφάνισή της επίσης τη νέα χρονιά. Κατά τα λοιπά θα επιστρέψουν κανονικά οι τρεις επιτυχημένες κωμικές σειρές του καναλιού: «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Έλα στη θέση μου» και «Το σόι σου».

Αυτήν την Κυριακή (16/9) θα κάνει την εμφάνιση του και το ισχυρό χαρτί του καναλιού της Κάντζας, το «Τατουάζ» με διπλό επεισόδιο στις 21.00. Η σειρά ανανεωμένη θα μεταδίδεται Δευτέρα με Πέμπτη με διπλά επεισόδια. Ο Χρήστος Φερεντίνος κάνει και πάλι πρεμιέρα αυτή τη Δευτέρα (17/9) και θα κάνει «Deal» καθημερινά στις 18:00, ενώ κανονικά θα συνεχίσει τόσο η Αγγελική Νικολούλη με το «Φως στο τούνελ» όσο και η Βίκυ Χατζηβασίλειου με το «Πάμε πακέτο».

Τα στελέχη του ALPHA φαίνεται να ποντάρουν αρκετά και στο «Bake of Greece» με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στην παρουσίαση, κριτές τους Άκη Πετρετζίκη, Νικόλα Στράγγα και Δημήρη Χρονόπουλο και 18 ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες να τα δίνουν όλα για έπαθλο των 50.000 ευρώ. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 23/9 και θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 21.00. Στο κανάλι συνεχίζονται κανονικά οι εκπομπές: «360ο» με τη Σοφία Παπαϊωάννου, «Checkpoint ALPHA» με τη Γιάννα Παπαδάκου, «Happy day» (07.45) με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και «ALPHA ρεπορτάζ» (10.30) με Ράνια Τζίμα και Σπύρο Λάμπρου, «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» (10.00), «Τι λέει;» (15.00) με την Ελένη Τσολάκη κ.α. Και βέβαια ο ALPHA θα διαθέτει και φέτος στο πρόγραμμά του ελληνικές και ξένες ταινίες και σειρές…