Τι θέλει αλήθεια να είναι ο Athens Voice 102.5;

Τι θέλει αλήθεια να είναι ο Athens Voice 102.5;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αν και είναι πιο στρωτό ραδιόφωνο σε σχέση με πέρυσι, συνεχίζει να παρουσιάζει μία σύγχυση ταυτότητας.

25 Σεπτεμβρίου 2018

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Ενημερωτικός δεν είναι, μουσικός ακριβώς δεν είναι, ραδιόφωνο της πόλης σίγουρα όχι (καμία σχέση), δεν ξέρει σε ποιους ακροατές να απευθυνθεί και δεν ξέρουν και οι ακροατές τι να κάνουν.

Μας μπερδεύει. Αν τον βάλεις το πρωί θα ακούς πολιτικολογίες (με μπετόν πολιτικό προσανατολισμό που ενοχλεί), ατέρμονες κουβέντες όπως στα καφενεία που μιλούν ηλικιωμένοι λέγοντας ιστορίες από τα παλιά και, τέλος, κακής ποιότητας χιούμορ.

Αν συντονιστείς από το μεσημέρι και μετά η κατάσταση βελτιώνεται θεαματικά. Ακούς πιο καλές μουσικές, τα λόγια είναι μετρημένα, μετατρέπεται σε ένα μουσικό ραδιόφωνο που είτε σου αρέσει είτε όχι, διαθέτει χαρακτήρα. Και τα Σαββατοκύριακα, πια, γίνεται ακόμα καλύτερο.

Αλλά προφανώς θέλουν και τον πρωινό προσηλυτισμό, για τους δικούς τους λόγους. Οταν δεν μπορείς να έχεις καθαρό μυαλό...

Υπάρχουν βέβαια και οι αντιφάσεις: ο Τσιτσόπουλος (φωτογραφία - από το facebook του σταθμού) δεν ακούγεται στο μικρόφωνο αλλά βάζει (από) τις καλύτερες - αν όχι την καλύτερη- μουσικές στα αθηναϊκά FM.

Εννοείται πως είναι τραγικές οι προσπάθειες άλλων ραδιοφώνων να κλείσουν το σταθμό. Ολοι με τις ίδιες ΜΗ ραδιοφωνικές άδειες σε παραλλαγές λειτουργούν, μην κοροϊδευόμαστε... Ευτυχώς που δημιουργήθηκε το Athens Voice 102.5, μόνο κέρδος είναι για το ραδιοφωνικό χάρτη της Αττικής.