Να κάθεσαι πλάτη-πλάτη με τον Φώτη Γεωργελέ (και να μην το ξέρει)

Να κάθεσαι πλάτη-πλάτη με τον Φώτη Γεωργελέ (και να μην το ξέρει)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Athens Voice 102.5 γίνεται διαρκώς όλο και καλύτερος (στις μουσικές του).

07 Οκτωβρίου 2018

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Το Σάββατο το μεσημέρι στη Σκουφά (Φίλιον) καθόμουν δίπλα στον Φώτη Γεωργελέ, τον ιδιοκτήτη της Athens Voice. Αυτός ήρθε, εγώ εκεί ήμουν από πριν, έπιασε τραπέζι δίπλα μου με την παρέα του, παρήγγειλαν, συζητούσαν (τι;) κ.ο.κ. Δεν με γνωρίζει, δεν θα χαιρόταν διόλου αν το ήξερε έχω την αίσθηση. Μα, γιατί;

Σαββατοκύριακο λοιπόν και ο Athens Voice 102.5 παίζει με φουλ πρόγραμμα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ενώ η πλειοψηφία των άλλων μουσικών ραδιοσταθμών έχει βάλει έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής έως και τα ξημερώματα της Δευτέρας, ραδιόφωνα κονσέρβα δηλαδή, ο Athens Voice 102.5 έχει κανονικές εκπομπές στο πρόγραμμά του. Ζωντανές. Να σου λένε οι παραγωγοί για την πόλη, τις μουσικές της, τις εκδηλώσεις και άλλα πολλά κι ενδιαφέροντα. Χώρια που έχει βελτιώσει πολύ το playlist του (έπαιξε και Wolf Alice πριν από λίγο).

Συντονιζόμαστε στον Athens Voice 102.5 λοιπόν τα weekends και ζούμε μαζί του στο ρυθμό της Αθήνας. Δεν βάζουμε τα άλλα ραδιόφωνα γιατί παίζουν μόνο λίστες και, μάλιστα, λίστες με διαφημίσεις. Αν θέλαμε λίστες θα διαλέγαμε το Spotify που είναι χωρίς διαφημίσεις.

Μην με ρωτάτε να σας πω τι έλεγαν ο Φώτης με την παρέα του... Δεν είναι σωστό.