Στη... Μητρόπολη για το Church Sessions του Pepper 96.6

Στη... Μητρόπολη για το Church Sessions του Pepper 96.6
Ακολουθήστε μας στο Google news

H Αγγλικανική εκκλησία στη Φιλελλήνων ήταν πολύ μικρή για την Kovacs...

09 Οκτωβρίου 2018

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Ηταν πολύς ο κόσμος που ήθελε να τη δει. Εκλιπαρούσε. Στα τηλέφωνα, στα μηνύματα, στα social media του σταθμού, παντού. Μεγάλη επιτυχία του Pepper 96.6. Αλλά κι εκεί, στην εκκλησία, χθες το βράδυ. Πολλοί ήταν εκείνοι που ήρθαν και ας μην εξασφάλισαν την πολυπόθητη πρόσκληση. Ηρθαν μήπως και καταφέρουν να μπουν. Και, τελικά, κάτι έγινε. Γιατί οι υπεύθυνοι του Pepper 96.6 ζήτησαν να μείνει ανοιχτή η πόρτα, να μην κλείνει όπως γίνεται συνήθως στα Church Sessions ώστε να βλέπουν όσοι περισσότεροι μπορούν.

Το καλό είναι πως η συναυλία μεταδιδόταν live και από τους 96.6 και φυσικά μέσω internet. Ουτε στα όνειρά της η Kovacs, έβγαινε σε όλο τον κόσμο live. Η συναυλία ήταν εξαιρετική και ας είναι η Kovacs μία μέτρια καλλιτέχνις, περιορισμένων δυνατοτήτων με απήχηση στη χώρα μας δυσανάλογη της αξίας της. Βοήθησαν ωστόσο οι καταπληκτικές συνθήκες, ο μοναδικός χώρος, η μυσταγωγία, το πολύ ωραίο κοινό που ήταν εκεί και γνώριζε και καταλάβαινε τι έβλεπε. Μία ώρα κράτησε η συναυλία, στο τέλος ήταν άπαντες χαρούμενοι, μην σας πω κι ενθουσιασμένοι. Αυτό τελικά μετράει.

Η Kovacs ήταν το δεύτερο νέο όνομα που είδαμε live στην Αθήνα αυτές τις μέρες. Προηγήθηκε στο Fuzz η Princess Chelsea την Παρασκευή. Κι εκεί ήταν ένα ιδιαίτερο live με 400 πιστούς ακροατές της. Lo fi ήχος και μία πολύ περίεργη περσόνα που την παρατηρείς προσεχτικά γιατί έχει ένα ενδιαφέρον.

Είναι ωραίο να βλέπεις πάντως τέτοια ξένα ονόματα, μικρότερου βεληνεκούς, στην Αθήνα. Οπως η Kovacs και η Princess Chelsea. Είτε αξίζουν πολλά, είτε λίγα, είτε περισσότερα ή λιγότερα απ΄ όσα περίμενες. Ζεις κι εσύ στον αληθινό κόσμο της μουσικής επιτέλους. Είμαστε χωριό το ξέρουμε, ας είμαστε τουλάχιστον λίγο, όχι πολύ.