24ωρη απεργία των τεχνικών στον Ελληνικό 93.2 (update)

24ωρη απεργία των τεχνικών στον Ελληνικό 93.2 (update)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανεστάλη -τελικά- η απεργία.

17 Οκτωβρίου 2018

update (23:00): Ανεστάλη η απεργία, κανονικά αύριο οι εκπομπές του. Παρακάτω, η νέα ανακοίνωση της ΕΤΕΡ:

Έπειτα από την πλήρη εκπλήρωση των δεσμεύσεων της εργοδοσίας του ραδιοσταθμού «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ 93,2», κατά τα συμφωνηθέντα στον Δημόσιο Διάλογο στον Ο.ΜΕ.Δ., σε έκτακτη συνεδρίασή του το Διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε την αναστολή της εξαγγελθείσας 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης για αύριο Πέμπτη 18/10/2018.


Τα προβλήματα ανάμεσα στους τεχνικούς του Ελληνικού 93.2 και την ιδιοκτησία φαίνεται πως δεν έχουν ξεπεραστεί. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΤΕΡ, μετά την «αθέτηση των δεσμεύσεων της διοίκησης του ραδιοσταθμού στο Δημόσιο Διάλογο στον Ο.ΜΕ.Δ» κήρυξε για αύριο 18 Οκτωβρίου 24ωρη απεργία από τις 6 το πρωί.

Τα αιτήματα της Ένωσης Τεχνικών είναι η εξόφληση των δεδουλευμένων στους ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς του ραδιοσταθμού, η κατά νόμο έκδοση αναλυτικών εξοφλητικών αποδείξεων για κάθε μήνα που εξοφλείται, η καταβολή στην ΕΤΕΡ των παρακρατηθεισών συνδρομών των μελών της κατ' εφαρμογή της ΣΣΕ και η καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών για το χρονικό διάστημα από Ιούλιο 2016 έως και Αύγουστο 2018.