Τις καλύτερες μουσικές παίζει ο Athens Voice 102.5...

Τις καλύτερες μουσικές παίζει ο Athens Voice 102.5...
Ακολουθήστε μας στο Google news

...ανάμεσα στα εναλλακτικά ραδιόφωνα.

21 Οκτωβρίου 2018

Μπορεί να έχει μία σύγχυση ως προς το στόχο του ως ραδιόφωνο (ΕΔΩ), αλλά αυτό δεν το εμποδίζει να παρουσιάζει το πιο καλό σάουντρακ ανάμεσα στους ραδιοσταθμούς του είδους του. Και τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα. Τα Σαββατοκύριακα που ο σταθμός -ο μόνος!-έχει πλήρες, ζωντανό, πρόγραμμα.

Και μην μπερδευόμαστε, η διάκριση πρέπει να είναι εμφανής: ο Στέφανος Τσιτσόπουλος π.χ. ακούγεται ακραίος στο μικρόφωνο (ή θα τον λατρέψεις ή θα τον μισήσεις - εμείς γέρνουμε προς το δεύτερο), αλλά στις μουσικές του επιλογές είναι ίσως ο καλύτερος στα αθηναϊκά FM. Μαζί με την Αννα Αναστασίου που ακολουθεί, φτιάχνουν ένα τετράωρο με τραγούδια που δύσκολα θα ακούσεις αλλού.

Παρεμπιπτόντως, η Ελένη Μπεζιριάνογλου και η Ανδρονίκη Τσατσαρώνη που κάνουν εκπομπές τα Σαββατοκύριακα, 2 με 4 το μεσημέρι, διαθέτουν ένα απολαυστικό χιούμορ. Σημειώστε τες.

Αλλά και το τετράωρο Μάκη Μηλάτοιυ και Black Athena την Κυριακή (6 με 10) είναι μοναδικό. Ο Athens Voice 102.5 θα μπορούσε (με προσπάθεια βέβαια) να αρχίζει να θυμίζει το Ρόδον 94.4 αν δεν είχε -αυτές- τις άσκοπες εκπομπές λόγου. Αν και Ρόδον 94.4 μία φορά βγήκε...