TO MAD RADIO 106,2 KAI ΣΤΟ INTERNET

TO MAD RADIO 106,2 KAI ΣΤΟ INTERNET
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το Mad Radio 106,2 εκπέμπει και μέσω internet στο www.madradio.gr για ολόκληρο τον πλανήτη και για απεριόριστο αριθμό χρηστών. Στις ερωτήσεις μας απαντάει η Εύη Χουρσανίδη - Yπεύθυνη Περιεχομένου στο www.mad.tv

05 Απριλίου 2010Το Mad Radio 106,2 εκπέμπει και μέσω internet στο www.madradio.gr για ολόκληρο τον πλανήτη και για απεριόριστο αριθμό χρηστών. Στις ερωτήσεις μας απαντάει η Εύη Χουρσανίδη - Yπεύθυνη Περιεχομένου στο www.mad.tv

Τι σας έκανε να στραφείτε στις εκπομπές μέσω Internet;
Ακριβώς το γεγονός ότι δεν πρόκειται ουσιαστικά για εκπομπή αλλά για ένα "branded" playlist που διατηρεί την ταυτότητα του mad radio 106,2 με τη διαφορά ότι κάνει focus στη μουσική, χωρίς σχόλια από παραγωγούς, χωρίς διακοπές για διαφημίσεις.

Οι ακροατές ενός σταθμού στο διαδίκτυο έχουν διαφορές από τους αντίστοιχους των ερτζιανών;
Πολλοί web users ακούνε μουσική online, όχι για να έχουν μια μουσική στο background, ούτε για να ενημερωθούν/χαλαρώσουν/γελάσουν, αλλά για να απομονωθούν από το γύρω περιβάλλον. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ακούει μουσική στη δουλειά, με ακουστικά, για να μην ακούει τους γύρω θορύβους και να μπορέσει να συγκεντρωθεί στην εργασία του. Άρα, για το web radio audience είναι αρκετά έως πολύ σημαντικό να μην υπάρχει διακοπή από παραγωγούς και διαφημίσεις, αλλά αποκλειστικά και μόνο μουσική. Επίσης, οι χρήστες του web radio δεν κάνουν συχνά "zapping" ανάμεσα σε διαφορετικούς σταθμούς: έχουν επιλέξει αυτόν που ταιριάζει περισσότερο στα γούστα τους και τον έχουν "ανοιχτό όλη μέρα σε ένα tab του browser".

Ποιος είναι ο στόχος του σταθμού;
Μα, τι άλλο; Να γίνει συνήθεια! Δίνουμε στους mad radio fans μία εναλλακτική και τους προτείνουμε "feel-good" μουσική όλη μέρα κάθε μέρα με ένα απλό κλικ! Αν θέλουν βέβαια να ακούσουν τις εκπομπές και να γελάσουν με τους mad παραγωγούς θα πρέπει να συντονιστούν στο MAD Radio 106,2 είτε στα FM, είτε online μέσα από το www.mad.tv !