Η ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

Η ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα σε μία νεα ταλαντούχα ερμηνεύτρια,την Ρίτα Αντωνοπούλου, παρουσιάζει απο χθες το Ραδιόφωνο Λυχνάρι.

07 Απριλίου 2010Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα σε μία νεα ταλαντούχα ερμηνεύτρια,την Ρίτα Αντωνοπούλου, παρουσιάζει απο χθες το Ραδιόφωνο Λυχνάρι.

-Έως τις 9 Απριλίου κατα την διάρκεια του προγάμματος του σταθμού η Ρίτα Αντωνοπούλου σχολιάζει τις συνεργασίες της και αποκαλύπτει τις ιστορίες που κρύβονται πίσω απο τα τραγούδια της.


- Την Παρασκευή 9 Απριλίου στις 6 το απόγευμα συνέντευξη της Ρίτας Αντωνοπούλου στην Ιωάννα Μαρίνου και τον Παναγιώτη Χριστοφόρου ζωντανά απο το στούντιο του σταθμού.

- Την Παρασκευή 9 Απρίλίου η Ρίτα Αντωνοπούλου θα βρίσκεται στη Ρόδο στις 22:30 το βράδυ για μία  μόνο βραδιά  παρουσιάζοντας τραγούδια από τη συνεργασία της με τον Θάνο  Μικρούτσικο αλλά και τραγούδια άλλων σπουδαίων Ελλήνων και ξένων συνθετών σε ένα πρόγραμμα όπου το νέο παντρεύεται με το παλιό στο Baduz στα Λουτρά της Παλιάς Πόλης. Στο πιάνο θα την συνοδεύει ο Άκης Μουχλιανίτης.

Το Λυχνάρι μπορείτε να το ακούσετε και μέσα από το radio player του e-tetRadio (στο section με τους ραδιοσταθμούς της επαρχίας).