Τα «Καλύτερά μας χρόνια» έρχονται στην ΕΡΤ1 για δεύτερη σεζόν

Τα «Καλύτερά μας χρόνια» έρχονται στην ΕΡΤ1 για δεύτερη σεζόν
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (10/09/2021).

10 Σεπτεμβρίου 2021

Η σειρά της δημόσιας τηλεόρασης που ξεχώρισε πέρσι, έρχεται και φέτος από τις 28 Σεπτεμβρίου και κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 23.00. «Λίγες μόνο ημέρες μετά το Πολυτεχνείο, μέσα από την αφήγηση του μικρού Άγγελου Αντωνόπουλου, οδηγούμαστε στην Ελλάδα της Μεταπολίτευσης, ξεκινώντας από τον Ιούλιο του 1974 με τον Αττίλα Ι στην Κύπρο. Η σειρά μυθοπλασίας «σκαλίζει» με τρυφερότητα τις καθημερινές εμπειρίες της οικογένειας των Αντωνόπουλων αλλά και των αγαπημένων, πλέον, χαρακτήρων της γειτονιάς του Γκύζη, μιας γειτονιάς που ανανεώνεται στο πέρασμα των χρόνων», αναφέρει η ΕΡΤ για την πλοκή της σειράς, ενώ στο πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου θα συμμετάσχει και ο Γιώργος Κωνσταντίνου, σε ρόλο-έκπληξη.

-------------------------

Και ηθοποιός στη «Μουρμούρα» η Ναταλία Γερμανού.

Εκτός από την παρουσίαση του «Καλύτερα δε γίνεται!», που θα επανέλθει στο πρόγραμμα του Alpha αύριο στις 13.50, η δημοφιλής παρουσιάστρια θα βρεθεί και σε μια από τις σειρές του καναλιού. Η Ναταλία Γερμανού θα κάνει μια γκεστ εμφάνιση στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που επιστρέφει απόψε στις 20.00, ως η «Νόνη Καρακαηδόνη», μια παρουσιάστρια «με εκρηκτικό ταπεραμέντο και ισχυρή προσωπικότητα, που θα βρεθεί στο σπίτι του Ηλία και της Καίτης όσο εκείνοι ετοιμάζονται για τον γάμο τους, για να «καλύψει» αυτό το σημαντικό γεγονός», όπως σημειώνει ο Alpha.

-------------------------

Η Mindshare αναλαμβάνει την νέα καμπάνια της ΕΡΤ.

Εκστρατεία προώθησης για τα κανάλια της και την υβριδική της υπηρεσία ξεκινά άμεσα η δημόσια τηλεόραση. Για αυτόν τον σκοπό, όπως αναφέρει το ηλεκτρονικό περιοδικό «Business Today», η ΕΡΤ κήρυξε ως προσωρινή ανάδοχο την εταιρεία Mindshare για 60 χιλιάδες ευρώ. Η νέα καμπάνια θα αφορά  το διαδίκτυο με αγορά διαφημιστικού χώρου σε sites και blogs, προκειμένου να προωθηθούν τα βασικά της τηλεοπτικά προγράμματα, τα υβριδικά ΕΡΤ Sports και το ERTflix.

-------------------------

Το φινάλε του φεστιβάλ Proms στο Τρίτο Πρόγραμμα 90.9.

Μεταδίδοντας από τα τέλη του καλοκαιριού όλες τις συναυλίες του διεθνούς φήμης μουσικού event, το πολιτιστικό ραδιόφωνο της ΕΡΑ θα κάνει το ίδιο και με τις τελευταίες της, που θα γίνουν αύριο στις 21.30, με παρουσιαστές την Αλεξάνδρα Γιαλίνη και τον Γιάννη Φίλια. Στην τελευταία βραδιά του φεστιβάλ Proms θα ακουστούν το έργο «Mother» της Gity Razaz, το «Adagio για Έγχορδα» σε καινούργια προσαρμογή από τον Jonathan Manners για χορωδία και ορχήστρα, και ο τενόρος Stuart Skelton με την ακορντεονίστρια Ksenija Sidorova ως σολίστ. Στην διεύθυνση των BBC Singers και της Συμφωνικής Ορχήστρας του BBC θα είναι ο Sakari Oramo.

-------------------------

Η ζωή του Βίνσεντ Βαν Γκογκ καθημερινά στο Τρίτο Πρόγραμμα 90.9.

Εκπομπή αφιερωμένη στον σπουδαίο ολλανδό εικαστικό από το πολιτιστικό ραδιόφωνο της ΕΡΑ. Από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 18.30 θα βγαίνει στον αέρα το «Βίνσεντ Βαν Γκογκ: Γράμματα στον αδερφό μου Θεόδωρο», ένα πρόγραμμα που μέσα από επιστολές του ίδιου του ζωγράφου αποκαλύπτει λεπτομέρειες από τη σύντομη ζωή του, όπως οι λόγοι που τον «εξώθησαν» στη ζωγραφική, η επιθυμία του να γίνει πάστορας ή ιερέας και οι πνευματικές του αναζητήσεις. Στην παρουσίαση, την σκηνοθεσία αφήγησης και τον ρόλο του Βίνσεντ, ο Άρης Ρέτσος.