Οκτώβριος με 4 πρεμιέρες σειρών στο NovaCinema 4

Οκτώβριος με 4 πρεμιέρες σειρών στο NovaCinema 4
Ακολουθήστε μας στο Google news

Νέες παραγωγές και νέοι κύκλοι σειρών που ήδη παίζουν στο κανάλι, έρχονται τις επόμενες ημέρες.

17 Οκτωβρίου 2023

ΤΡΙΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

«Based on a true story»
(Κάθε Τρίτη στις 22.00)
Μία κτηματομεσίτρια, ένας πρώην αθλητής του τένις κι ένας υδραυλικός αρπάζουν μία μοναδική ευκαιρία για να βγάλουν χρήματα από την εμμονή της Αμερικής με το πραγματικό έγκλημα. Η dark comedy που θα συναρπάσει με τους Chris Messina, Kaley Cuoco, Jasmine Jobson, Reece Richie στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

-------------------------

ΠΕΜΠΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

«Quantum Leap»
(Κάθε Πέμπτη στις 21.00)
Έχουν περάσει 30 χρόνια από τότε που ο Δρ Σαμ Μπέκετ μπήκε στον επιταχυντή κι εξαφανίστηκε. Τώρα, μία νέα ομάδα επανεκκινεί το πρόγραμμα, ελπίζοντας να κατανοήσει τα μυστήρια πίσω από τη συσκευή και τον δημιουργό της. Raymond Lee, Caitlin Bassett πρωταγωνιστούν στον 2ο κύκλο της σειράς μυστηρίου και φαντασίας.

-------------------------

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

«The Lovers»
(Κάθε Παρασκευή στις 22.00)
Η ιστορία της Τζάνετ, μίας υπαλλήλου σούπερ μάρκετ που δεν νοιάζεται για τίποτα, ούτε καν για τη ζωή της, και του Σίμους, ενός εγωκεντρικού πολιτικού δημοσιογράφου, και της ανεξήγητης έλξης που νιώθουν ο ένας για τον άλλον. Johnny Flynn, Roisin Gallagher, Alice Eve, Conleth Hill πρωταγωνιστούν στη ρομαντική κωμωδία.

-------------------------

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

«Professor T»
(Κάθε Δευτέρα στις 22.00)
Ο ευφυής αλλά ιδιαίτερος καθηγητής Τζάσπερ Τέμπεστ επιστρέφει. Πιο έξυπνος, αλλά και πιο προβληματισμένος από ποτέ, περνά περισσότερο χρόνο βοηθώντας την αστυνομία να ερευνήσει μία σειρά εγκλημάτων με τη μοναδική διορατικότητα που διαθέτει. Ben Miller, Emma Naomi στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.