Όλο το περιεχόμενο του Paramount+ στην Cosmote TV

Όλο το περιεχόμενο του Paramount+ στην Cosmote TV
Ακολουθήστε μας στο Google news

Της πλατφόρμας μιας από τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής διεθνώς.

17 Οκτωβρίου 2023

Μια σημαντική συμφωνία στον χώρο του streaming κατάφερε να υλοποιήσει η Cosmote TV. Η συνδρομητική πλατφόρμα του ΟΤΕ εξασφάλισε μέσω ενός πολυετούς «deal» ολόκληρο το περιεχόμενο του Paramount+, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στους συνδρομητές της εντός του 2024.

Στον κατάλογο της δημοφιλούς υπηρεσίας streaming βρίσκονται, μεταξύ άλλων, σειρές και ταινίες όπως τα «Nurse Jackie» και «The Affair», blockbuster ταινίες όπως τα «A Quiet Place» και «Star Trek Beyond», νέες παραγωγές όπως τα «Elsbeth», «Matlock», «Frasier», «Lawmen: Bass Reeves», «The Turkish Detective» και «Fire Country Poker Face», και πολυαναμενόμενες ταινίες όπως τα «Mission: Impossible - Dead Reckoning Part 1», «Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem» και «Transformers: Rise of the Beasts».

«Η COSMOTE TV είναι ένας οικείος προορισμός για τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές της Paramount εδώ και πολλά χρόνια. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε τη σχέση μας με έναν τόσο πολύτιμο συνεργάτη, με τον οποίο συστήνουμε μαζί το εμπορικό σήμα Paramount+ στην ελληνική αγορά. Μέσα από τη σύνδεση των συνδρομητών με ακόμα περισσότερο από το παγκόσμιας κλάσης περιεχόμενό μας και την αξιοποίηση της παγκοσμίου φήμης επωνυμίας της μάρκας Paramount, ενισχύεται περαιτέρω η αξία της streaming υπηρεσία της COSMOTE TV», δήλωσε ο Chief Content Licensing Officer της Paramount Global και πρόεδρος της Republic Pictures, Dan Cohen.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που χάρη στη μακροχρόνια σχέση μας με την Paramount, ενισχύουμε την streaming υπηρεσία μας με το περιεχόμενο του Paramount+. Έτσι, οι συνδρομητές της COSMOTE TV, της Νο1 streaming υπηρεσίας στην Ελλάδα, θα μπορούν απολαμβάνουν ακόμα καλύτερο περιεχόμενο, βρίσκοντάς το εύκολα χάρη στο φιλικό περιβάλλον χρήσης της. Η σχέση μας με την Paramount αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας περιεχόμενο και κορυφαία εμπειρία θέασης στους συνδρομητές μας», δήλωσε ο executive director της Cosmote TV, Δημήτρης Μιχαλάκης.