«Έφυγε» ο Χρήστος Βαλασέλλης, ο δημιουργός του Jazler

«Έφυγε» ο Χρήστος Βαλασέλλης, ο δημιουργός του Jazler
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε ηλικία μόλις 49 ετών.

05 Δεκεμβρίου 2023

Μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του ελληνικού ραδιοφώνου και των περιφερειακών ΜΜΕ, ο Χρήστος Βαλασέλλης, «έφυγε» από τη ζωή το απόγευμα της Δευτέρας, μόλις στα 49 του χρόνια. Ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός, DJ και ο δημιουργός του Jazler, του αυτοματισμού που χρησιμοποιούν πολλοί σταθμοί στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό για την ροή του προγράμματός τους. Το τελευταίο διάστημα ήταν ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος του περιφερειακού καναλιού Aeolos TV και ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού Slam 101.5 με έδρα τη Μυτιλήνη. Παλαιότερα, λειτουργούσε το μουσικό κανάλι Rage TV και τον «αδερφό» ραδιοσταθμό του, Rage 99.1.

Τον Χρήστο Βαλασέλλη αποχαιρέτησαν μέσα από τα social media άνθρωποι του ραδιοφώνου όπως ο Παναγιώτης Κωστάκης, ο ιδιοκτήτης των Kiss 92.9 και Rebel 105.2. Οι δύο τους συνεργάζονταν για πολλά χρόνια, καθώς ο Slam 101.5 ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα ο τοπικός συνεργάτης του Kiss στη Λέσβο:

Για τον Χρήστο Βαλασέλλη.
Έφυγε ένας υπέροχος, ζεστός, γελαστός άνθρωπος.
Ιδιοφυής και δημιουργικός.
Μοναδικός φίλος, στενός συνεργάτης.
Για πάντα στις καρδιές μας.
Αντίο Χρήστο.

Στο παρακάτω βίντεο, ο Χρήστος Βαλασέλλης κάνει μια σύντομη αναδρομή στο πως ξεκίνησε τη δημιουργία του Jazler, σε μια παλαιότερη εκπομπή του Νίκου Μουρατίδη στον ΑΝΤ1:

 

Για το Jazler και τον Χρήστο Βαλασέλλη είχε μιλήσει και ο Αντώνης Κανάκης στο «Ράδιο Αρβύλα»:

 

 

 Ο Χρήστος Βαλασέλλης στην εκπομπή RESTART του TV100 Θεσσαλονίκης.