Ο Ερντογάν στην Αθήνα και τα κανάλια τρέχουν

Ο Ερντογάν στην Αθήνα και τα κανάλια τρέχουν
Ακολουθήστε μας στο Google news

ΕΡΤ και ΣΚΑΪ με έκτακτες εκπομπές.

07 Δεκεμβρίου 2023

Σήμερα λοιπόν το ΕΡΤNEWS μεταδίδει λεπτό προς λεπτό την επίσκεψη του προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα. Από νωρίς το πρωί έχει ζωντανές συνδέσεις στις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί της ΕΡΤ μεταδίδουν τις συναντήσεις του Τούρκου προέδρου με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας, αλλά και τις διμερείς επαφές που προηγούνται της συνεδρίασης του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στις 13:00 και για ένα δίωρο, ο Γιώργος Κουβαράς και η Κατερίνα Δούκα, μαζί με διεθνολόγους και πολιτικούς αναλυτές σχολιάζουν τη σημασία της επίσκεψης Ερντογάν, των συμφωνιών που θα υπογραφούν, αλλά και την επόμενη ημέρα των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Έκτακτη 4ωρη εκπομπή έχουν και οι «Αταίριαστοι» με τους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο, στον ΣΚΑΪ. Οι ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ μεταδίδουν τις λεπτομέρειες της επίσκεψης του Προέδρου της Τουρκίας από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το Προεδρικό Μέγαρο, το Μέγαρο Μαξίμου και το Υπουργείο Εξωτερικών. Στο στούντιο πολιτικοί, στρατιωτικοί αναλυτές και διεθνολόγοι μιλούν για τις συμφωνίες που θα υπογράψουν οι αντιπροσωπείες αλλά και για τη σημασία των συνομιλιών.