Νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος στην ΕΡΤ η Κατερίνα Κασκανιώτη

Νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος στην ΕΡΤ η Κατερίνα Κασκανιώτη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα, βρίσκεται ήδη στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής..

13 Δεκεμβρίου 2023

Η κ. Κατερίνα Κασκανιώτη, ένα από μεγαλοστελέχη της Nova παλιότερα ως Pay TV Executive Director, θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος στην ΕΡΤ. Επιτέλους θα λέγαμε μια και η θέση χηρεύει εδώ και 1,5 χρόνο από τότε που παραιτήθηκε ο Γιώργος Γαμπρίτσος.

Διαβάζουμε στο βιογραφικό της πως «η Κατερίνα Κασκανιώτη διαθέτει σημαντική εμπειρία 24 ετών στη συνδρομητική τηλεόραση, ξεκινώντας από τη Multichoice και φθάνοντας έως τη Nova με τη σημερινή της μορφή. Σήμερα είναι παραγωγός κινηματογραφικών ταινιών και πρόεδρος του WIFT GR, Women in Film and Television Greece (Γυναίκες στον Κινηματογράφο και στην Τηλεόραση – Ελλάδα)».

Δεν ξέρουμε πότε θα γίνει η ανακοίνωση και πότε θα πάρει κι επισήμως τη θέση, ο χρόνος όμως τρέχει για αποφάσεις, ειδικά μετά και την παραίτηση του Δημήτρη Παπαδημητρίου από το λειψό ούτως ή άλλως ΔΣ της ΕΡΤ.

Στο τέλος του μήνα λήγουν και συμβάσεις περίπου 500 ατόμων (όλων των ειδικοτήτων) και πρέπει να ανανεωθούν άμεσα αν θέλουν να συνεχίσει να λειτουργεί η ΕΡΤ.