Τέλος από το Open ο «Έρωτας Φυγάς»

Τέλος από το Open ο «Έρωτας Φυγάς»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Λόγω αδυναμίας του «ανοιχτού καναλιού» να στηρίξει οικονομικά τη σειρά.

16 Δεκεμβρίου 2023

Παρελθόν αποτελεί ήδη από το πρόγραμμα του Open ο «Έρωτας Φυγάς». Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι σταματά να προβάλλει την δημοφιλή καθημερινή σειρά, καθώς αδυνατεί να την στηρίξει οικονομικά. Ήδη στο πρόγραμμα που είναι αναρτημένο στο site του Open, την θέση του «Έρωτα Φυγά» στις 20.00 πήραν επαναλήψεις των «Εικόνων» του Τάσου Δούση.

Όσο για το μέλλον του «Έρωτα Φυγά», όπως δήλωσε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Mega ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Σταύρος Ζαλμάς, ειδοποιήθηκε χθες από την παραγωγή της σειράς ότι από τη νέα χρονιά θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1, ενώ αρχικά είχε «κλείσει» στο Mega. Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όποιο κανάλι εντάξει στο πρόγραμμά του τον «Έρωτα Φυγά», θα αποκτήσει τα δικαιώματα προβολής και των παλαιότερων επεισοδίων του.

Θυμίζουμε ότι η σειρά ήταν με μεγάλη διαφορά το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα του Open, τις τελευταίες δύο σεζόν, σε επίπεδο τηλεθέασης. Τα νούμερα που σημείωνε, ειδικά στο σύνολο, ξεπερνούσαν ορισμένες φορές και το 20%. Τριπλάσια έως και τετραπλάσια του εβδομαδιαίου μέσου όρου του καναλιού, κοντράροντας «στα ίσια» προγράμματα όπως το «Ράδιο Αρβύλα», ο «Παράδεισος των κυριών» και ο «Εκατομμυριούχος», στην ώρα προβολής του.

Είναι, ίσως, η πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης που σειρά αλλάζει κανάλι μεσούσης της σεζόν. Θα έχει ενδιαφέρον το πως θα πάει στο μέλλον. Αν θα καταφέρει, δηλαδή, να πάρει μαζί της στη νέα της τηλεοπτική «στέγη» το πολύ μεγάλο κοινό της. Μοιάζει σαν ένα τηλεοπτικό πείραμα αυτή η εξέλιξη.