«Στόχοι μας η ενίσχυση του ERTflix και του ΕΡΤ News»

«Στόχοι μας η ενίσχυση του ERTflix και του ΕΡΤ News»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα βασικότερα σημεία της συνάντησης γνωριμίας της Κατερίνας Κασκανιώτη με τους δημοσιογράφους.

19 Δεκεμβρίου 2023

Επίσημη πρώτη, σήμερα, για την νέα διευθύνουσα σύμβουλο της ΕΡΤ, Κατερίνα Κασκανιώτη, μέσα από μια συνάντηση γνωριμίας με τους συντάκτες ΜΜΕ, στην οποία ομιλητής ήταν και ο πρόεδρος του Οργανισμού, Κωνσταντίνος Ζούλας.

Ο ίδιος δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι η υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ βγήκε το 2017 και ήταν πειραματική, μην έχοντας καμία σχέση με το σήμερα και το ERTflix. Ανέφερε, επίσης, ότι το προηγούμενο Σάββατο η πλατφόρμα είχε 597 χιλιάδες επισκέψεις και ότι έσπασε κάθε ρεκόρ με την «Έρημη Χώρα», καταγράφοντας 1,65 εκατομμύρια views συνολικά μέσα στο τριήμερο (όλη η πλατφόρμα, όχι ειδικά το σίριαλ). Επιπλέον, δήλωσε ότι εντός του Ραδιομεγάρου επεξεργάζονται ένα νέο στρατηγικό σχέδιο για την ΕΡΤ, ενώ φανέρωσε και τους δύο βασικότερους στόχους τους. Την ενίσχυση τόσο του ERTflix όσο και του ΕΡΤ News.

Μιλώντας για την Κατερίνα Κασκανιώτη, ο Κωνσταντίνος Ζούλας είπε ότι θα γίνει η πρώτη γυναίκα που θα αναλάβει καθήκοντα διευθύνοντα συμβούλου στην ΕΡΤ, αλλά όχι άμεσα, καθώς για 6 μήνες η «θητεία» της θα είναι μεταβατική. Η ίδια, από την πλευρά της, δήλωσε ότι η ΕΡΤ είναι μια σταθερή αξία, ότι έχει κάνει τρομερά βήματα στην ψυχαγωγία με αξιόλογο περιεχόμενο, υψηλές παραγωγές και τεχνολογία στην ακμή της.

Ως στόχο της, η Κατερίνα Κασκανιώτη δήλωσε ότι έχει τους δύο στρατηγικούς στόχους που ανέφερε και ο πρόεδρος της ΕΡΤ. Στη συνάντηση γνωριμίας, πάντως, δεν έγινε αναφορά από τους ομιλητές για ζητήματα όπως της ΕΡΤ2 και της ΕΡΤ3, που απασχολούν έντονα την «μιντιακή» επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα. Γενικώς δεν ήθελαν καν να τους κάνουν ερωτήσεις οι δημοσιογράφοι, δεν ήταν ακόμα έτοιμοι για συνέντευξη τύπου