Ποιος έβαλε τα λεφτά, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ή ο Στέφανος Κασσελάκης;

Ποιος έβαλε τα λεφτά, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ή ο Στέφανος Κασσελάκης;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στον «105.5 Στο Κόκκινο» και την «Αυγή».

27 Δεκεμβρίου 2023

Σύμφωνα με διαρροές από κάποιους κύκλους της Κουμουνδούρου, ο Στέφανος Κασσελάκης συμπλήρωσε με το ποσό των 250 χιλιάδων ευρώ τα χρήματα που απαιτούνταν προκειμένου να πληρωθεί το δώρο στους εργαζομένους των κομματικών ΜΜΕ, του «105,5 στο Κόκκινο» και της «Αυγής».

Ξέρουμε πολύ καλά ότι το έλεγε και ο ίδιος ο Κασσελάκης σε συνομιλητές του, το τελευταίο διάστημα. Ότι βγήκε και πλήρωσε ο ίδιος. Το δώρο Χριστουγέννων δόθηκε στους εργαζόμενους των δύο ΜΜΕ την τελευταία ημέρα που όριζε ο νόμος.

Βέβαια, στα δύο ΜΜΕ, ο κόσμος πληροφορήθηκε ότι τα χρήματα τα έβαλαν βασικά οι βουλευτές του κόμματος, κάποιο ποσό ο καθένας τους, ως δάνειο που θα τους επιστραφεί το 2024 όταν εκταμιευτεί η κρατική επιχορήγηση. Πριν από ημέρες στάλθηκε mail στους βουλευτές να συνδράμουν και αυτοί οικονομικά στη συγκέντρωση χρημάτων. Δεν γνωρίζουμε τι ανταπόκριση υπήρξε. 

Ποια είναι η αλήθεια άραγε; Αν ισχύει το δεύτερο πάντως, τότε η διαρροή σε διάφορα ΜΜΕ ότι πλήρωσε ο πρόεδρος, είναι ντροπιαστική

Η ουσία της υπόθεσης βέβαια είναι τα δύσκολα οικονομικά σε «105.5 Στο Κόκκινο» και «Αυγή». Εντάξει το δώρο με κάποιο τρόπο βρέθηκε, τι θα γίνει όμως με τους μισθούς των επόμενων μηνών