Το ΙΝΤΕΑΛ κλείνει οριστικά την Παρασκευή με το Pulp Fiction

Το ΙΝΤΕΑΛ κλείνει οριστικά την Παρασκευή με το Pulp Fiction
Ακολουθήστε μας στο Google news

Θλίψη

27 Δεκεμβρίου 2023

 

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Τίτλοι τέλους για την ιστορική κινηματογραφική αίθουσα της Πανεπιστημίου. Το αγαπημένο ΙΝΤΕΑΛ κατεβάζει ρολά την Παρασκευή με μία προβολή του Pulp Fiction.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, «τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, αλλά θα υπάρχει λίστα αναμονής στην είσοδο του σινεμά σε περίπτωση διαθέσιμων θέσεων, καθώς αντιλαμβανόμαστε (και θα προσπαθήσουμε να εξυπηρετήσουμε) την επιθυμία όλων εσάς που θέλετε να βρίσκεστε στο ΙΝΤΕΑΛ σε αυτήν τη σημαδιακή τελευταία του προβολή».

Λουκέτο λοιπόν με το Pulp Fiction που κάποιοι από εμάς το είχαμε δει στο ΙΝΤΕΑΛ, σε Σαββατιάτικη μεταμεσονύκτια πρεμιέρα! Ξεκίνησε στη 1 ακριβώς, βγήκαμε από το σινεμά θυμάμαι γύρω στις 4 τα ξημερώματα, καταγοητευμένοι από την ταινία που είχαμε μόλις παρακολουθήσει.

Το Pulp Fiction είναι από τις top ταινίες μου, σε προσωπικό επίπεδο. Και το ΙΝΤΕΑΛ αποτελούσε πάντοτε την αγαπημένη μου αίθουσα. Τι κρίμα που δεν μπόρεσαν να το σώσουν. Το κέντρο της πόλης όλο και χαλάει περισσότερο μέρα με τη μέρα, γίνεται ένας άσχημος τουριστότοπος

φωτογραφία: Νεοκλής Καστρινός