Οι πρεμιέρες της Cosmote TV για τον Ιανουάριο

Οι πρεμιέρες της Cosmote TV για τον Ιανουάριο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με τις «17 Κλωστές» του Σωτήρη Τσαφούλια να ξεχωρίζουν.

30 Δεκεμβρίου 2023

ΤΡΙΤΗ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

«THE TOURIST» - 2η σεζόν (23.00, Cosmote Series HD)
Ο Έλιοτ ξυπνά με απώλεια μνήμης σε νοσοκομείο της Αυστραλίας. Εκεί ο ίδιος μαθαίνει ότι νοσηλεύεται ως θύμα εγκατάλειψης τροχαίου δυστυχήματος, ενώ παράλληλα συνειδητοποιεί πως ένας άγνωστος τον θέλει νεκρό. Τότε μια αγωνιώδης μάχη με τον χρόνο για την ανάκτηση της μνήμης του, ξεκινά. Στη 2η σεζόν της σειράς, ο Έλιοτ ταξιδεύει στην Ιρλανδία, για να ανακαλύψει ξανά τις ρίζες του. Και εκεί, όμως, το παρελθόν του τον φέρνει αντιμέτωπο με μια νέα περιπέτεια και πολλούς εχθρούς.

-------------------------

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

«SANCTUARY: A WITCH'S TALE» (23.00, Cosmote Series HD)

«BOAT STORY» (18.00, Cosmote Series Marathon HD)
Όταν δύο άγνωστοι ανακαλύπτουν ένα φορτίο με ναρκωτικά σε ένα κατεστραμμένο σκάφος, αποφασίζουν να τα πουλήσουν με σκοπό να μοιραστούν τα λεφτά. Σύντομα, όμως, θα το μετανιώσουν, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με την αστυνομία, εκτελεστές και έναν Γάλλο μαφιόζο, γνωστό ως «Ράφτη».

-------------------------

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

«BUMP» - 4ος κύκλος (19.15, Cosmote Series Marathon HD)

-------------------------

ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

«MISS SCARLET & THE DUKE» - 4ος κύκλος (22.00, Cosmote Series Marathon HD)

«ALICE & JACK» (23.00, Cosmote Series HD)
Όταν η Άλις και ο Τζακ συναντιούνται για πρώτη φορά, αισθάνονται μια τόσο ισχυρή σύνδεση που φαίνεται ότι τίποτα δεν μπορεί να τη σπάσει. Ωστόσο, ένα βαθύ τραύμα από το παρελθόν της Άλις την οδηγεί να απορρίψει τον Τζακ και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Μέσα στα χρόνια οι ζωές τους συνεχίζουν να διασταυρώνονται, αλλά κάθε φορά χωρίζουν εξαιτίας διάφορων περιστάσεων. Στη σειρά πρωταγωνιστούν η Άντρεα Ράιζμποροου (Leslie, Oblivion) και ο Ντόμναλ Γκλίζον (The Revenant, Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, Ex Machina).

-------------------------

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

«WHITE LIES» (23.00, Cosmote Series HD)
Μετά τη δολοφονία του αδελφού της, η δημοσιογράφος Έντι Χάνσεν βυθίζεται στο χάος όταν τα έφηβα παιδιά του γίνονται κύριοι ύποπτοι για το έγκλημα. Όταν η Έντι ξεκινά έρευνα, συγκρούεται με τον έμπειρο ντετέκτιβ Φόρτυ Μπελ, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

-------------------------

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

«PER ELISA: IL CASO CLAPS» (18.00, Cosmote Series Marathon HD)

-------------------------

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

«LAW & ORDER: ORGANIZED CRIME» - 4ος κύκλος (23.00, Cosmote Series HD)

-------------------------

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

«DAUGHTERS OF FIRE» (18.30, Cosmote Series Marathon HD)

-------------------------

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

«THE WOMAN IN THE WALL» (23.00, Cosmote Series HD)
Η σειρά ακολουθεί τη φρικτή αλληλουχία γεγονότων που εκτυλίσσονται, όταν η Λόρνα ξυπνά και βρίσκει μια νεκρή γυναίκα στο σπίτι της. Η ίδια τρομοκρατείται από το ενδεχόμενο να διέπραξε εκείνη το φόνο, κάτι που θα μπορούσε να μην θυμάται, καθώς υποφέρει από έντονες κρίσεις υπνοβασίας. Σταδιακά αποκαλύπτονται στοιχεία του παρελθόντος της, από τα χρόνια που πέρασε στο άσυλο «Καθαριστήριο της Μαγδαληνής», όπου την πήγαν στα 15 της χωρίς τη θέλησή της, ως αμαρτωλή.

-------------------------

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

«17 ΚΛΩΣΤΕΣ» (23.00, Cosmote Cinema 1 HD)
Η σειρά διαδραματίζεται στα έτη 1906-1909 στα Κύθηρα και εξιστορεί μία από τις μαζικότερες δολοφονίες που γνώρισε ποτέ η χώρα. Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας είναι ο Αντώνης, ένας φιλήσυχος τσαγκάρης που υποδύεται ο Πάνος Βλάχος. Ο Αντώνης είναι ένα αγαπητό πρόσωπο μέχρι τη στιγμή που κατηγορείται ότι έκανε ανήθικες προτάσεις σε μια παντρεμένη πελάτισσά του. Μετά από αυτό το περιστατικό, η τοπική κοινωνία τον εξωθεί σε φυγή. Μετακομίζει στον Πειραιά, χωρίς ωστόσο να μπορεί να ορθοποδήσει. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη μεγαλούπολη, αφήνοντας τον Αντώνη οργισμένο και πικραμένο απέναντι στον κόσμο. Μην μπορώντας να διαχειριστεί τον θυμό του, αποφασίζει να επιστρέψει στα Κύθηρα και να πάρει εκδίκηση.

-------------------------

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

«SEXY BEAST» (Cosmote TV On Demand)
Η σειρά αφηγείται τη σχέση μεταξύ των καλύτερων φίλων και κλεφτών Γκαλ Ντόουβ και Ντον Λόγκαν, στην πορεία τους για να γίνουν διάσημοι στους εγκληματικούς κύκλους του Λονδίνου τη δεκαετία του ‘90. Παράλληλα, ο Γκαλ ξεκινά μια ρομαντική σχέση με την σαγηνευτική σταρ Ντίντι, η οποία αποδεικνύεται επικίνδυνη.

-------------------------

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

«THE INVINCIBLES» (18.00, Cosmote Series Marathon HD)

«HIGHTOWN» - 3ος κύκλος (Cosmote TV On Demand)