Νέο και φιλόδοξο web radio, το Όγδοο Radio

Νέο και φιλόδοξο web radio, το Όγδοο Radio
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα είναι το σίγουρο: θα είναι υψηλής αισθητικής.

08 Ιανουαρίου 2024

 

Ένα νέο ραδιοφωνικό εγχείρημα μόλις ξεκίνησε, το Όγδοο Radio, του πολύ δραστήριου Ogdoo Music Group. Ένα web radio που θα παίζει αποκλειστικά ελληνικά τραγούδια. κι επειδή όλοι ξέρουμε ποιο είναι το «Ογδοο» ξέρουμε ότι θα είναι καλά ελληνικά τραγούδια. Το διαπιστώσαμε άλλωστε ακούγοντάς το από τις πρώtες του ώρες.

Υπεύθυνος εκπομπών θα είναι ο Κώστας Μπαλαχούτης και εκπομπές θα κάνουν, εκτός από τον ίδιον παλιότεροι αλλά και πιο νέοι παραγωγοί: Αντώνης Ανδρικάκης, Νίκος Θρασυβούλου, Χρήστος Ασημακόπουλος, Λουκάς Φωτόπουλος, Δημήτρης Καρράς, Κώστας Χρονόπουλος, Μαρία Αναγνωστάκη, Μαίρη Χρονοπούλου κ.ά.

«Θα παρουσιάζουν τραγούδια ανάλογα με την αισθητική και το μουσικό τους "πιστεύω", με συνεντεύξεις προσωπικοτήτων αλλά και νεότερων ανθρώπων της μουσικής και της τέχνης, με παρουσιάσεις ξεχωριστών έργων, παραστάσεων, διαγωνισμούς, προτάσεις και όχι μόνο», αναφέρει ο Κώστας Μπαλαχούτης. Κι όπως επισημαίνει ο Νίκος Αναγνωστάκης, ψυχή του Ογδόου, «ένα ραδιόφωνο με υψηλό αισθητικό ρόλο και ταξιδιάρικο χαρακτήρα».

Το Όγδοο Radio ακούγεται μέσα από το ogdoo.gr αλλά και το live24.