Τα βασικά σημεία του Ελλάδα Sports 94.3

Τα βασικά σημεία του Ελλάδα Sports 94.3
Ακολουθήστε μας στο Google news

Του νέου εγχειρήματος με επικεφαλής τον Γιώργο Χελάκη και τον Γιώργο Κογκαλίδη.

09 Ιανουαρίου 2024

Όπως σας αναφέραμε ΕΔΩ προ ημερών, ένας παλιός ανταγωνιστής στον χώρο του αθλητικού ραδιοφώνου της Αθήνας επιστρέφει, αυτή τη φορά με νέο όνομα και σε διαφορετική συχνότητα. Ο Ελλάδα Sports 94.3 θα κάνει επίσημα πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, με επικεφαλής τον Γιώργο Χελάκη και τον Γιώργο Κογκαλίδη σε συνεργασία με τον Δήμο Τσαπαλιάρη.

Το νέο εγχείρημα θα στελεχώσουν ως επί το πλείστον δημοσιογράφοι που βρίσκονταν και στον πρώην Over FM, μαζί με νέες προσθήκες. Οι Νίκος Κατσαρός, Μάνος Σταραμόπουλος, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, Γιώργος Λίγγρης, Λάμπρος Γκαραγκάνης, Ευάγγελος Μίχος, Κώστας Σαμοθράκης, Σωτήρης Γεωργίου, Λένα Καραλή, Χρήστος Σούτος, Σταύρος Γεωργακόπουλος, Λευτέρης Σιαμψάρης, Μάνος Ζερβάκης, Λίλα Παπαπάσχου, Νίκος Μαυρωνάς, Δημήτρης Πιερρουτσάκος και Βασιλική Πολύζου.

Μαζί με τους προαναφερθέντες θα στέλνουν τις ανταποκρίσεις τους οι Μάριος Σταμπουλής, Ιάσωνας Μίσχος και Αλέξανδρος Κωττάκης από τη Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Παπαδάτος από την Πάτρα, ο Γιώργος Γεωργούλας από τον Βόλο, ο Κώστας Μακαρούνης από την Τρίπολη, ο Γιώργος Παπαγιαννάκης από το Ηράκλειο, ο Γιάννης Διονυσίου από τη Λαμία, ο Δημήτρης Πιερρουτσάκος από τη Λάρισα, ο Θάνος Κομητούδης από τις Σέρρες και ο Γιάννης Μυρούνης από τα Γιάννενα.

Από το νέο πρόγραμμα του Ελλάδα Sports 94.3 ξεχωρίζουν οι εκπομπές του Χρήστου Σούτου, καθημερινά 10-12 το πρωί, του Γιώργου Χελάκη και του Γιώργου Κογκαλίδη καθημερινά 12-2 το μεσημέρι, το αθλητικό μαγκαζίνο με την Ζέτα Θεοδωρακοπούλου 2-3 το μεσημέρι, οι εκπομπές επικοινωνίας του Βαγγέλη Μίχου στις 3 το μεσημέρι και του Λευτέρη Σιαμψάρη στις 10 το βράδυ, το δίδυμο Δημήτρης Μπαλής-Τάσος Ζαφειράκης 4-6 το απόγευμα, και το ενημερωτικό δίωρο του Σάκη Μπουσδούνη 8-10 το βράδυ με τους ρεπόρτερ του σταθμού.

Ο Ελλάδα Sports 94.3 θα «κληρονομήσει» το ευρύ δίκτυο αναμεταδοτών του Ελλάδα FM, καθώς θα ακούγεται στην Αττική από την βασική του συχνότητα, στην Ηλεία από τους 98.6, στην Αρκαδία και τη Λακωνία από τους 104.6, στην Αχαϊα από τους 104.1 σε συνεργασία με το Ράδιο Πελοπόννησος, στην Αιτωλοακαρνανία από τους 100.9, στην Θεσπρωτία από τους 97.1, στην Φθιώτιδα από τους 98, στο Ρέθυμνο από τους 92.6, στην Καβάλα, την Ξάνθη και την Θάσο από τους 105.1, στην Κύπρο από τους 104 σε συνεργασία με τον SuperSport FM Κύπρου, στις Βρυξέλλες από το Άλμα Radio και στην Αυστραλία από τον Αντέννα Αυστραλίας.

Τέλος, ο Ελλάδα Sports 94.3 θα δώσει έμφαση και στα social media με παρουσία στο Facebook, το Instagram, το TikTok και το YouTube, ανεβάζοντας συνεντεύξεις, στιγμιότυπα από μεταδόσεις, σποτάκια, χιουμοριστικά βίντεο κ.ά.