Χωρίς την Μαρία Ένεζλη το πρωινό του Athens DeeJay 95.2 (update)

Χωρίς την Μαρία Ένεζλη το πρωινό του Athens DeeJay 95.2 (update)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά από 16 χρόνια.

13 Ιανουαρίου 2024

update 2: Μέσα από τα social media η Μαρία Ένεζλη τοποθετήθηκε για την αποχώρησή της από το πρωινό του Athens DeeJay 95.2:

Παρόλο που δεν μου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί, είτε είναι σύντομοι ή όχι, κάποιες φορές τι να κάνουμε, χρειάζεται να γίνονται. Ιδανικά λοιπόν θα ήθελα να σας αποχαιρετήσω όπως σας καλημερίζω τα τελευταία 16 χρόνια αλλά δυστυχώς δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Για προσωπικούς λόγους θα χρειαζόταν να λείψω για κάποιο χρονικό διάστημα απο την ραδιοφωνική εκπομπή. Παρόλο που αυτή η παύση δεν ήταν να γίνει επι της παρούσης, η διοίκηση έκρινε πως είναι καλύτερα να ισχύσει απο τώρα και εγώ δεν θα μπορούσα παρά να το σεβαστώ. Θα σας πω λοιπόν όχι αντίο, αλλά εις το επανιδείν. Σας ευχαριστώ για όλα!

-------------------------

update: Μεγάλο το ενδιαφέρον των ακροατών του Athens DeeJay 95.2 για το μέλλον της Μαρίας Ένεζλη, με τον ραδιοσταθμό να δηλώνει στα social media ότι σύντομα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

-------------------------

Αλλαγή στη σύνθεση του «Breakfast στα FM» μεσούσης της σεζόν. Έπειτα από 15 χρόνια στην πρωινή εκπομπή του Athens DeeJay 95.2, η Μαρία Ένεζλη δεν θα συνεχίσει εκεί και την θέση της θα πάρει από την ερχόμενη Δευτέρα η Ελένη Καρποντίνη, η οποία κατά το παρελθόν είχε περάσει από το πρωινό του Δρόμου 89.8. Στην εκπομπή συνεχίζουν, φυσικά, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ο Erwin και ο Γιώργος Σκιαδάς, με το τρέιλερ για τη νέα σύνθεση του «Breakfast στα FM» να έχει ήδη ανέβει στα social media.