Σπάει συνεχώς τα ρεκόρ του το ERTFLIX

Σπάει συνεχώς τα ρεκόρ του το ERTFLIX
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τον Δεκέμβριο κατέγραψε περισσότερα από 14 εκατομμύρια views.

25 Ιανουαρίου 2024

Είναι η μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στα 3,5 χρόνια λειτουργίας του και είναι κατά 69% περισσότερο από εκείνη του Δεκεμβρίου του 2022. Συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο του 2023 το ERTFLIX δέχθηκε 14.003.341 επισκέψεις (από 8.274.920 τον Δεκέμβριο του 2022), ενώ στη διάρκεια όλου του 2023 η ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ κατέγραψε 117 εκατομμύρια θεάσεις.

Η αλήθεια είναι πως το ERTFLIX γίνεται όλο και καλύτερο, δεν θυμόμαστε να είχε ποτέ άλλοτε τόσο πλούσιο περιεχόμενο. Με σειρές και ταινίες πρώτης γραμμής.

Σημειώστε επίσης πως δεν υπήρχε και δεν υπάρχει σκέψη για να γίνει η πλατφόρμα επί πληρωμή, δεν τίθεται κανένα θέμα να μπει συνδρομή στο ERTFLIX. Θα παραμείνει δωρεάν και, όπως λένε από την ΕΡΤ, θα εμπλουτίζεται και με ad hoc προγράμματα αναλόγως την επικαιρότητα, ετοιμάζουν λόγου χάριν τώρα κάτι για την Eurovision

Την 1η Δεκεμβρίου 2023 το ERTFLIX παρουσίασε και την πρώτη παραγωγή του. Η «Έρημη χώρα» έως σήμερα έχει καταγράψει περισσότερα από 1,8 εκατ. views. Την πεντάδα των ελληνικών σειρών με τις περισσότερες θεάσεις συμπληρώνουν «Ο Όρκος ΙΙ», το «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», «Η παραλία» και η «Ηλέκτρα».

Αντίστοιχα, στα ξένα προγράμματα, το top 5 του Δεκεμβρίου ήταν η ξένη σειρά «The night manager», η δραματική σειρά «Αλυσοδεμένη αγάπη», η αστυνομική σειρά «Karen Pirie», η βραβευμένη με δύο Όσκαρ κινηματογραφική ταινία «Ο πατέρας» και η αστυνομική σειρά «Άστριντ και Ραφαέλ».

Tο 55,5% προτιμά να βλέπει ΕRTFLIX, όχι από ηλεκτρονικούς υπολογιστές, tablets και κινητά τηλέφωνα.