Μία καταπληκτική Μαρίνα Σάττι για τη Eurovision κι ένα σούπερ «ZARI»

Μία καταπληκτική Μαρίνα Σάττι για τη Eurovision κι ένα σούπερ «ZARI»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Είδαμε και ακούσαμε ό,τι ακριβώς περιμέναμε.

08 Μαρτίου 2024

 

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Ανέβηκε χθες το βράδυ το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision (Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου) - η χώρα μας θα εμφανιστεί στον Β’ Ημιτελικό. Είναι το «ZARI» με τη Μαρίνα Σάττι. Τη μουσική έγραψαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel.

 

 

Ένα έθνικ-τραπ κομμάτι, όπως αυτά που κάνει η Μαρίνα Σάττι το τελευταίο διάστημα. Λίγο Rosalia στυλ (τι λίγο, πολύ δηλαδή...), λίγο παράδοση με τα πνευστά, σύγχρονος ρυθμός, φουλ τραπ. Δεν θα αρέσει στον πολύ κόσμο, θα ξετρελαθούν ωστόσο οι φαν του είδους. Εμπνευσμένο και το κιτς βίντεο-κλιπ με όλες τις γελοίες ελληνοπρεπείς αναφορές να περνούν μπροστά μας.

Να διευκρινίσουμε εδώ (μια και χρειάζεται να λέμε και τα αυτονόητα) ότι στο διαγωνισμό δεν πηγαίνει το βίντεο αλλά το τραγούδι... 

Αυτή είναι η Μαρίνα Σάττι, την ξέρουμε και την παρακολουθούμε χρόνια. Με τις πολύ καλές συναυλίες της και το μέτριο άλμπουμ της. Η ταλαντούχα Μαρίνα Σάττι με την πολυσύνθετη καλλιτεχνική παρουσία.

Τώρα θα τη μάθει όλη η Ελλάδα. Και θα στραβώσει τη μούρη της. Αν έβλεπε, αν γνώριζε ωστόσο τα πρόσφατα βίντεο-κλιπ της θα καταλάβαινε την εξέλιξη. Και δεν θα περίμενε κάτι διαφορετικό από αυτό ακριβώς που είναι το «ZARI».