Το Open στη «μάχη» της ενημέρωσης για την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Το Open στη «μάχη» της ενημέρωσης για την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με το δίκτυο ανταποκριτών του και τη μοναδική Ελληνίδα δημοσιογράφο στο Τελ Αβίβ.

14 Απριλίου 2024

Όπως σε κάθε μεγάλο διεθνές γεγονός έτσι και χθες, με την πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, το Open βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης. Από τις 23.10 το «ανοιχτό κανάλι» διέκοψε την κανονική του ροή προγράμματος και ενημέρωνε το τηλεοπτικό για τις εξελίξεις στην περιοχή, με τη βοήθεια της Αδαμαντίας Λιόλιου, που όπως αναφέρει το Open ήταν η μόνη ελληνίδα δημοσιογράφος στο Τελ Αβίβ, και του οπερατέρ Δημήτρη Αλεξάκη.

Και σε αυτό το έκτακτο γεγονός επιστρατεύτηκε το δίκτυο ανταποκριτών του καναλιού, η Γεωργία Γαραντζιώτη από τη Νέα Υόρκη, ο Θανάσης Αυγερινός από τη Μόσχα, ο Παντελής Βαλασόπουλος από το Βερολίνο και η Μαρία Ζαχαράκη από την Κωνσταντινούπολη. Από το στούντιο συντόνιζε ο Νίκος Στραβελάκης και έδιναν τα ρεπορτάζ η Ιουλία Βελισσαράτου, ο Κωνσταντίνος Μακρής, ο Αγαπητός Ταγκαλής και άλλοι. Η ενημερωτική ροή συνεχίστηκε και το πρωί με την εκπομπή «Τώρα Μαζί» και τους Ευλαμπία Ρέβη, Σπύρο Χαριτάτο και Μαργαρίτα Κούζα.

Η τηλεθέαση της έκτακτης ενημερωτικής ροής ήταν αρκετά υψηλή για τα δεδομένα του Open, καθώς κατέλαβε την πρώτη θέση στη ζώνη μετάδοσής της με 13% ενώ σε αρκετές στιγμές ξεπέρασε το 16%.