Συνεχίζουν στην Cosmote TV το Champions League, το Europa League και το Conference League

Συνεχίζουν στην Cosmote TV το Champions League, το Europa League και το Conference League
Ακολουθήστε μας στο Google news

Για άλλα τρία χρόνια.

09 Μαΐου 2024

Δεν αλλάζουν τηλεοπτική «στέγη» οι κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, το Champions League, το Europa League και το Conference League. Η Cosmote TV ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε μέχρι και το 2027 τα δικαιώματα της μετάδοσης των αγώνων τους, αλλά και εκείνων του Super Cup και του Youth League.

Η νέα συμφωνία της συνδρομητικής πλατφόρμας με την UEFA περιλαμβάνει συνολικά 546 μεταδόσεις κάθε σεζόν, και έρχεται λίγους μήνες πριν την εφαρμογή του νέου format του Champions League, με μόνο έναν όμιλο αλλά με περισσότερους αγώνες. Επιπλέον, όλες οι αναμετρήσεις θα είναι διαθέσιμες και σε 4Κ ανάλυση, για τους χρήστες της streaming υπηρεσίας της πλατφόρμας.

«Και την ερχόμενη τριετία, οι συνδρομητές μας θα απολαμβάνουν τις κορυφαίες ευρωπαϊκές διασυλλογικές οργανώσεις που σε συνδυασμό με το νέο format θα προσφέρουν ακόμα πιο συναρπαστικό ποδοσφαιρικό θέαμα. Σε συνδυασμό με το υπόλοιπο αθλητικό μας περιεχόμενο, τα κανάλια COSMOTE SPORT είναι ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις των σπορ στην Ελλάδα!», είπε σχετικά ο Executive Director της Cosmote TV, Δημήτρης Μιχαλάκης.

(φώτο: UEFA.com)