Ο Bruce Springsteen στην Αθήνα στις 7 Σεπτεμβρίου;

Ο Bruce Springsteen στην Αθήνα στις 7 Σεπτεμβρίου;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Θα σας λέγαμε πως είναι σίγουρο 100% αλλά επειδή ξέρετε πως αλλάζουν αυτά μέχρι και την τελευταία στιγμή που πέφτουν οι υπογραφές στα συμβόλαια, ας κρατήσουμε μία μικρή επιφύλαξη. Αλλά είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. 

17 Φεβρουαρίου 2014Και η αλήθεια είναι πως δεν έχει ακουστεί το παραμικρό προς το παρόν και ίσως όλα να είναι υπό αίρεση. Και στο official site του Bruce (εδώ) το πρόγραμμα των συναυλιών του φτάνει μέχρι το τέλος Μαϊου.

Όμως οι ανεπίσημες πληροφορίες του e-tetRadio είναι από πολύ έγκυρες πηγές. Γι' αυτό και σπεύδουμε να σας ενημερώσουμε. Η φθινοπωρινή του περιοδεία θα ξεκινήσει από Ζάγκρεμπ στις 3 Σεπτεμβρίου, συνεχίζεται στο Σαράγιεβο στις 5, στην Αθήνα στις 7 (ή στις 8 Σεπτεμβρίου, παίζεται ακόμα η ακριβής ημερομηνία, μπορεί και να αλλάξει άρδην, σίγουρα πάντως μέσα στον Σεπτέμβριο και όχι αργά) και συνεχίζεται, για να μην σας κουράζω, σε όλη την Ανατολική Ευρώπη με κατάληξη τη Μόσχα για τρεις συναυλίες στις 2, 4 και 5 Οκτωβρίου. Ένας μήνας περιοδεία του μεγάλου Bruce (και μετά Λονδίνο;). Η είδηση είχε ανέβει και σε ένα forum φαν του Bruce αλλά κατέβηκε άμεσα, ως... φάρσα. Για να δούμε. Η ημερομηνία Σεπτεμβρίου είναι έγκυρη, μη νομίζετε (και δεν είναι φάρσα), αρκεί να ειπωθεί το τελικό οκ. Το απαραίτητο confirmation. Για να χαλάσει η δουλειά πρέπει ο Bruce να μην βάλει τα Βαλκάνια στον προγραμματισμό του - κάτι που έγινε πέρυσι. 


Το γεγονός πάντως πως ήδη κάποιοι υψηλά ιστάμενοι από το εξωτερικό κανονίζουν ταξίδια και ψάχνουν για ξενοδοχεία, για εκείνες τις ημέρες, στην Αθήνα, δεν είναι τυχαίο.