Θα τον ξεπεράσει ο Γιάννης Πετρίδης

Θα τον ξεπεράσει ο Γιάννης Πετρίδης
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Tony Blackburn, από τους «γερόλυκους» του Αγγλικού ραδιοφώνου, συμπληρώνει μισό αιώνα συνεχούς ραδιοφωνικής παρουσίας. 

23 Ιουλίου 2014
Και θα γιορτάσει τα 50 χρόνια του στο ραδιόφωνο, με μια επετειακή εκπομπή που θα μεταδοθεί την Παρασκευή, στις 9 το βράδυ ώρα Ελλάδος, από όλους τους περιφερειακούς σταθμούς του BBC. Η εκπομπή θα γίνει σε ειδικά διαμορφωμένο στούντιο, με την παρουσία κοινού και διάφορων προσκεκλημένων (Smokey Robinson, Beverley Knight, Jaki Graham κ.α.) και θα είναι εν μέρει μαγνητοσκοπημένη. 
 
Ο δημοφιλής Βρετανός παραγωγός και DJ, ξεκίνησε την ραδιοφωνική του καριέρα ως πειρατής, με έναν από τους σταθμούς από τους οποίους πέρασε, να είναι το θρυλικό Radio Caroline. Εν συνεχεία, εντάχθηκε στο δυναμικό του BBC και ήταν ο πρώτος παρουσιαστής του πρωινού του Radio 1, από τότε που πρωτοεξέπεμψε με αυτό το όνομα, την 30η Σεπτεμβρίου 1967. Έκτοτε, συνεργάζεται μέχρι σήμερα, με την Βρετανική κρατική ραδιοφωνία, ενώ σήμερα διατηρεί εκπομπή στο BBC London 94.9 τις Κυριακές, παίζοντας κυρίως soul μουσική. Ο ίδιος, έγραψε στο προφίλ του στο twitter: «Είμαι τόσο τυχερός. 50 χρόνια εκπομπών, με τα 47 από αυτά στο ραδιόφωνο του BBC, εθνικό και περιφερειακό, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή».