Οι ξένες συναυλίες του Σεπτεμβρίου (7)

Οι ξένες συναυλίες του Σεπτεμβρίου (7)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το αναλυτικό πρόγραμμα για τα live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ώστε να κάνετε από τώρα τον προγραμματισμό σας. Όλη την προηγούμενη εβδομάδα σας ενημερώναμε αναλυτικά, σε καθημερινή βάση. Σήμερα το τελευταίο μέρος.

25 Αυγούστου 2014
25/9 Sivert Hoyem (Stage: Volume 1)
Άλλος ένας αγαπημένος μας «σκοτεινός» καλλιτέχνης. Ο τραγουδιστής των Madrugada θα παίξει όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σε διάφορες πόλεις της επαρχίας. Δεδομένη η επιτυχία, δεν χρειάζεται να σας το πούμε εμεί από εδώ.
 
26/9 Ludovico Einaudi (Ηρώδειο)
Τον είδαμε τον Einaudi πριν από μερικούς μήνες στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής και -ειλικρινά- μαγευτήκαμε. Αποτελούσε θέμα χρόνου επομένως η επανεμφάνιση του σπουδαίου Ιταλού συνθέτη και πιανίστα. Eνας από τους πιο ενδιαφέροντες και άξιους συνθέτες της εποχής μας με κινηματογραφικές μελωδίες. Μην τον χάσετε.
 
29/9 Νταλάρας, Dulce Pontes, Noa (Ηρώδειο)
Eνα «Μουσικό ταξίδι στη Μεσόγειο» με τραγούδια της Κάτω Ιταλίας, ρεμπέτικα, φλαμένκο, φάδος, σεφαραδίτικες μπαλάντες αλλά και μπλουζ. Oλες οι φυλές της Μεσογείου, ένα πρόγραμμα για «τις χαρές, τα όνειρα, τα παράπονα, τους έρωτες, τις μικρές και τις μεγάλες αγάπες, τον τόπο μας, αλλά και τη μεγάλη κοινή μας πατρίδα της Μεσογείου, όπως μας τα δίδαξαν οι δάσκαλοί μας». Εντάξει; O,τι πείτε. Αν έχετε όρεξη για Γιώργο Νταλάρα...