Το Join Radio βγαίνει στα FM

Το Join Radio βγαίνει στα FM
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μία μεγάλη συνεργασία ξεκινάει μεταξύ του «Nitro 102.5» και του «Join Radio»

28 Αυγούστου 2014
Τα δύο αυτά καλά ραδιόφωνα, ένα των FM κι ένα του web, αποφάσισαν να ενώσουν δυνάμεις. Γεγονός πολύ ευχάριστο και αισιόδοξο γιατί αμφότερα αποτελούν δύο καλές συλλογικές προσπάθειες, ανεξάρτητες και αυτόνομες. Από τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου λοιπόν, στο τετράωρο 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι, το Join Radio θα βγαίνει και στα FM μέσα από τη συχνότητα του «Nitro 102.5». Τόσο η Αφροδίτη Σημίτη στο 10 με 12, όσο και η Άννα Αναστασίου στο 12 με 2, θα ακούγονται ταυτόχρονα στο διαδικτυακό αέρα του Join και στα ερτζιανά μέσω του Nitro. Είναι η πρώτη μορφή συνεργασίας που θα έχουν τα δύο ραδιόφωνα και η οποία, με τον καιρό, θα επεκταθεί και σε άλλα επίπεδα. Και σε άλλες ώρες προγράμματος, φυσικά. 
Συστηματική και σοβαρή δουλειά γίνεται όπως έχουμε πει πολλές φορές και στο «Nitro 102.5». Και όπως μας λένε και τα παιδιά από εκεί για τη συγκεκριμένη κίνηση, «το NitroRadio δεν φοβάται τα web radio, το αντίθετο τα στηρίζει και συνεργάζεται μαζί τους». 

Η ισχύς εν τη ενώσει. Θετικές προμηνύονται οι εξελίξεις. Και δεν μιλάμε μόνο ειδικά, αλλά γενικότερα. Για τα web radios συνολικά και τις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες γίνεται καλή δουλειά.