Ποιος είναι αυτός δίπλα στον Χρίστο Παπαγεωργίου; Α, ναι, ο Μπετόβεν.

Ποιος είναι αυτός δίπλα στον Χρίστο Παπαγεωργίου; Α, ναι, ο Μπετόβεν.
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο «σύμβουλος του Προέδρου επί του Τρίτου Προγράμματος», κ. Χρίστος Παπαγεωργίου, διαθέτει ιδιαίτερη άποψη για το ραδιόφωνο...

23 Σεπτεμβρίου 2014
Ονειρεύεται δε να δώσει εκπομπή στον Γιάννη Σμαραγδή, ξέρετε, αυτόν που γράφει καντάδες για τον Αντώνη Σαμαρά. Περίεργες απόψεις έχει για το ραδιόφωνο στο οποίο ορίστηκε υπεύθυνος, σκέφτεται ένα μοντέλο αυστηρά προσανατολισμένο στην κλασική μουσική, το ακριβώς αντίθετο από εκείνο που οραματίστηκε ο Μάνος Χατζιδάκις. Θέλει ένα ραδιόφωνο αυστηρά προσανατολισμένο στην κλασική μουσική, τον ενοχλούν οι διαφορετικοί ήχοι, οι εκπομπές λόγου δεν βρίσκονται στο πλάνο του. Η ακαμψία των καλλιτεχνών της κλασικής μουσικής.

\"\"

Πόσο σχέση έχει με τον Μενέλαο Καραμαγγιώλη ο κ. Χρίστος Παπαγεωργίου;


Απολαυστικό είναι πάντως και το τρέιλερ για τα 60 χρόνια του Τρίτου το οποίο μεταδίδεται (που αλλού;) μόνο στην τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ. Ανάμεσα στους παλιούς και ιστορικούς διευθυντές του προγράμματος φιγουράρει, λίγο πριν βγει και η μορφή του Μπετόβεν, ο κ. Παπαγεωργίου. Ποιος είναι λοιπόν αυτός δίπλα στον Χρίστο Παπαγεωργίου; Α, ναι, ο Μπετόβεν

Αλλά ας σοβαρευτούμε: υπάρχουν κάποια ερωτήματα που έχουν σχέση με τον κατά γενική ομολογία αποτυχημένο εορτασμό της προηγούμενης Παρασκευής:
1) Πόσο κόστισε η γιορτή-παρωδία;
2) Ποιος έκανε την απαραίτητη κοστολόγηση;
3) Πληρώθηκαν οι μουσικοί που έπαιξαν στις συναυλίες;
4) Ποιος υπέγραψε τη σχετική απόφαση;
5) Δημοσιεύθηκαν στη Διαύγεια οι σχετικές αποφάσεις; Αν όχι, γιατί; Πόσο σύννομο είναι αυτό;
 
Το παρακάτω mail είναι αυτό που έστειλε ο κ. Παπαγεωργίου στους παραγωγούς του σταθμού. Το καλύτερο είναι εκεί που λέει για τον... Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Για πολλά γέλια η φάση. Ονειρευόταν γιορτές με προέδρους, πρωθυπουργούς και αρχιεπίσκοπους. Εξ ου και τα πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας που πήρε και τα οποία αποδείχθηκαν αχρείαστα.  

\"\"