Ο Quantic είναι εδώ!

Ο Quantic είναι εδώ!
Ακολουθήστε μας στο Google news

Και παίζει live την Πέμπτη στο Gagarin, την Παρασκευή στην Καλαμάτα στο Luna Lounge και το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη στο Block 33.  «Καλοκαιρινός» τύπος στους ήχους του ο Quantic, έχει και καινούργιο άλμπουμ να παρουσιάσει, το «Magnetica».

23 Οκτωβρίου 2014
«Οχι πως σ' αυτό το cd αλλάζει η φιλοσοφία μου σε σχέση με τις υπόλοιπες δουλειές μου, ωστόσο είναι διαφορετική η θεματολογία και το στιλ του. Κυρίως, είναι πολύ πιο ποικίλο στους ρυθμούς του, προσπάθησα να βάλω μέσα όλες τις επιρροές που απέκτησα από τη δουλειά μου ως dj» είπε στην «Εφημερίδα των Συντακτών»
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται ο Quantic (κατά κόσμον Will Holland). Επαιξε και πέρυσι στην Αθήνα σ' ένα κατάμεστο Gagarin. Τώρα καταφθάνει με τους Quantic Live Band. Τι ετοιμάζει στο set list του; Αγαπημένα κομμάτια που ξεχώρισαν απ' όλη την πορεία του αλλά και αρκετά αποσπάσματα από το «Magnetica». Αιθιοπία style, Τζαμάικα και Βραζιλία φυσικά. «Ζούσα στην Κολομβία από το 2007 έως τις αρχές του έτους αλλά, πρόσφατα, μετακόμισα στη Νέα Υόρκη» λέει. «Η Λατινική Αμερική είναι ένα καταπληκτικό φυτώριο για τα ταλέντα στη μουσική, για τη μουσική δραστηριότητα εν γένει. Εξακολουθεί να αποτελεί την πιο σημαντική επιρροή μου, όχι μόνο μουσικά, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύω στην ηχογράφηση και την ενορχήστρωση».

(Τις δύο διπλές προσκλήσεις του e-tetRadio για την αποψινή συναυλία κέρδισαν η Μαρία Μακριμαλάκη και η Βασιλική Πανουργιά).
 
Quantic Live Band
23 Οκτωβρίου στο Gagarin 205 Live Music Space
24 Οκτωβρίου στο Luna Lounge στην Καλαμάτα 
25 Οκτωβρίου στο Block 33, 
Ωρα έναρξης: 21.00, 
Τιμή εισιτηρίου: προπώληση 20€ και ταμείο 23€