Ραδιοφωνικό ήθος

Ραδιοφωνικό ήθος
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στις λεπτομέρειες, που δεν φαίνονται, κρίνονται όλα... Το ξέρετε το «Love on your own terms»; Πολύ ενδιαφέρον και up tempo κομμάτι που ερμηνεύει η Angelika Dusk, από τα ωραία pop τραγούδια που ακούσαμε τελευταία. 

24 Οκτωβρίου 2014
Δικό μας κορίτσι είναι η Angelika Dusk, Ελληνίδα, πολύ εκφραστική ερμηνεύτρια και με καλή σκηνική παρουσία (παίζει στις 30 Οκτωβρίου στο Faust). Έχει μέλλον στην pop music, είναι και όμορφη, απαραίτητο συστατικό στο χώρο αυτό. Γιατί τα λέω όλα αυτά όμως και που θέλω να καταλήξω;  Η Angelika Dusk έχει στενή συγγενική σχέση με την Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου, την ιδιοκτήτρια του «Εν Λευκώ 87.7». Γνωστό αυτό. Και όμως, στο playlist του σταθμού, του «Εν Λευκώ 87.7», δεν συναντάμε το «Love on your own terms» παρά μία μόνο φορά τους τελευταίους πέντε μήνες. Και να πεις πως δεν ταίριαζε; Μια χαρά θα έμπαινε το κομμάτι. Αλλά δεν το έβαλαν. Και δεν το επέβαλε και κανένας. Κι έρχεται αυτό να δέσει πλήρως με όσα αναφέραμε προ εβδομάδων για τον... «αναρχικό» Εν Λευκώ
 


Θυμάμαι να έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο -αλλά από την ανάποδη- και στο «Δεύτερο Πρόγραμμα», όταν διευθυντής της ΕΡΑ ήταν ο Δημήτρης Παπαδημητρίου. Κάποιον συγκεκριμένο μήνα η σύντροφος του Δημήτρη, η Φωτεινή Δάρρα, βρέθηκε στο Νο 1 του airplay του σταθμού. Είχε βγάλει και νέο δίσκο βέβαια εκείνη την εποχή. Του το επισήμανα του Παπαδημητρίου, σε μία συζήτηση που κάναμε. «Unfair» του είπα. Είχα την αίσθηση πως μου μίλησε ειλικρινά. «Τι να κάνω; Από μόνοι τους τα παίζουν οι παραγωγοί για να με ευχαριστήσουν προφανώς. Να φανούν αρεστοί. Από υπερβάλλοντα ζήλο. Υπήρχε, λες, περίπτωση να τους έλεγα ποτέ να παίζουν τη Φωτεινή;».