«Kosmos 93.6» και «Best 92.6» επιστρέφουν

«Kosmos 93.6» και «Best 92.6» επιστρέφουν
Ακολουθήστε μας στο Google news

Νέο τοπίο διαμορφώνεται στα FM με δύο γερούς παίχτες να επανέρχονται στην ενεργό δράση.

26 Οκτωβρίου 2014


Ο «Kosmos 93.6» επιστρέφει άμεσα, πιθανότατα από την ερχόμενη εβδομάδα -αρχές Νοεμβρίου- θα εκπέμπει με κανονικό πρόγραμμα, τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα (ήδη παίζει μόνο με μουσική εδώ και τρεις μήνες περίπου). Το πρόγραμμα εκπομπών είναι διαμορφωμένο με κάποια από τα παλιά ονόματα του σταθμού (Αδάμ, Δημητριάδης, Δούκας κ.ά.) αλλά και ορισμένα καινούργια (Πουλοπούλου, Πετρίδη κ.ά.). 
 
Μέσα στο Νοέμβριο όμως επιστρέφει και ο «Best 92.6», προς το τέλος του μηνός σύμφωνα με τον προγραμματισμό τους. Η παλιά καλή παρέα μαζεύεται ξανά. Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος και μαζί του ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος, η Μαρία Παπιδάκη, ο Γιώργος Σεράγος, ο Γιώργος Κυριάκου, η Εύη Σιδηροπούλου, η Κλεοπάτρα Φυντανίδου, ο Ανδριανός Παπαδέας, ο Γιώργος Μπίτσικας, ο Γιώργος Καρκάνης και κάποιοι τεχνικοί του σταθμού. Μαζί τους και η παλιά διευθύντρια του Best, η Λίνα Βασιλοπούλου. Και όπως έγραψε και ο Κώστας Γιαννακίδης στο facebook, «ναι είναι αλήθεια. Έρχεται. Για την ακρίβεια επιστρέφει. Be Best, στους 92.6. Δεν μπορώ, φυσικά, να είμαι, αλλά η παρέα μαζεύεται σιγά-σιγά». Ο Γιαννακίδης έχει συμβόλαιο με τον «Alpha 98.9» μέχρι τις 30 Ιουνίου. 
Τα στούντιο που θα νοικιάσουν τα παιδιά του «Best 92.6» θα βρίσκονται στην Κάτω Κηφισιά και, όπως μαθαίνουμε, το κέφι και ο ενθουσιασμός περισσεύουν ήδη.
 
Το νέο τοπίο στα αθηναϊκά FM προβλέπεται πολύ ενδιαφέρον.