Επιθετικός Σεραφείμ Κοτρώτσος

Επιθετικός Σεραφείμ Κοτρώτσος
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κάθε βράδυ κάνει εκπομπή -8 με 10- στα «Παραπολιτικά 90.1» (τα οποία, ανεβαίνουν στις μετρήσεις).

28 Οκτωβρίου 2014
Έχει ένα θετικό στο μικρόφωνο ο Σεραφείμ Κοτρώτσος: είναι επιθετικός. Η ένταση που βγάζει στα μικρόφωνα είναι... ευπρόσδεκτη για το είδος της εκπομπής που κάνει. Αυτό το καταγγελτικό στυλ είναι απολύτως ταιριαστό σε μία πολιτική εκπομπή όπως η δική του. Και χειρίζεται και καλά τους ακροατές on air. Με αυστηρά ραδιοφωνικούς όρους είναι καλός - πέραν των πολιτικών απόψεων που εκφράζει ο ίδιος αλλά και των αντιδράσεων που προκαλεί, λόγω παλιότερων αποτυχημένων επιχειρηματικών του προσπαθειών που άφησαν κόσμο απλήρωτο (κάποιοι τον έχουν στη... μπούκα).  
 
Ειρήσθω εν παρόδω, τα «Παραπολιτικά 90.1» φαίνεται να ανεβαίνουν, όλο και τσιμπάνε νούμερα στις ακροαματικότητες. Ανεβαίνει ο σταθμός τις τελευταίες εβδομάδες στις αστάθμιστες αναφορές και, μία από τις επόμενες ημέρες, θα τον εξετάσουμε λίγο πιο αναλυτικά. Τα θετικά του και τα, πολύ περισσότερα, αρνητικά του (ιδίως η μουσική του πρόταση είναι τραγική). Στόχος τους πάντως εκεί στον Πειραιά είναι να βρίσκονται στην 3η θέση των ακροαματικοτήτων όσον αφορά τα ειδησεογραφικά ραδιόφωνα μέχρι το τέλος της σεζόν. 

1 Real 97.8  13,4%
2 ΣΚΑΪ 100.3 8,7%
3 105.5 Στο Κόκκινο 2,7%
4 Alpha 98.9 1,9%
5 Παραπολιτικά 90.1 1,5%
 
Υπενθυμίζουμε πως εκτός μετρήσεων βρίσκονται ο «Βήμα 99.5», ο «Αθήνα 9.84» το «Κανάλι 1 90.4» και το «Πρώτο Πρόγραμμα» της ΝΕΡΙΤ.