Τα τραγούδια της εβδομάδας 10-17 Νοεμβρίου

Τα τραγούδια της εβδομάδας 10-17 Νοεμβρίου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Billy Corgan συνεχίζει απτόητος με τους νέους Smashing Punpkins, η Lorde και οι First Aid Kit ντύνουν μουσικά κινηματογραφικές εικόνες, η ραπ καταφέρνει ακόμα να συγκινεί και κάποιοι τύποι από το Κάρντιφ κάνουν αγνώριστους τους Blondie στα μουσικά παιχνίδια αυτής της εβδομάδας.

10 Νοεμβρίου 2014The Smashing Pumpkins - One and All
Κανείς δεν αμφισβήτησε ποτέ ότι οι Smashing Pumpkins είναι στην πραγματικότητα το προσωπικό όχημα του Billy Corgan, ενός αντιστάρ του ροκ. Οι εναλλαγές μελών στην μπάντα πολλές από το ξεκίνημα και τον τελευταίο καιρό ασταμάτητες. Εδώ τον συναντάμε με τον Tommy Lee στα τύμπανα να παρουσιάζει τη νέα του δουλειά που θα κυκλοφορήσει 9 Δεκεμβρίου.

Ex Cops - Black Soap
Ένας άλλος αντιστάρ του καιρού μας, ο Ariel Pink, βάζει το χεράκι του στο δεύτερο άλμπουμ των Ex Cops για να χρωματίσει με τις δικές του αλλόκοτες και χιουμοριστικές πινελιές την ούτως ή άλλως παράξενη μα ελκυστική ποπ τους που στο Daggers απογειώνεται. Ακούστε ολόκληρο το άλμπουμ πατώντας εδώ.


 
First Aid Kit - Walk Unafraid
Νέο άλμπουμ δεν έχουν οι δύο σουηδοί, αλλά προσφέρουν μία νέα σύνθεση στην πολυαναμενόμενη ταινία της Reese Witherspoon με τον τίτλο Wild. Κι αυτή δεν είναι άλλη από τη διασκευή του Walk Unafraid των R.E.M., που πολύ μας έχουν λείψει.


 
Lorde - Yellow Flicker Beat
Με τραγούδι από ταινία (Hunger Games) κρατιέται στην επικαιρότητα και το κορίτσι-θαύμα από τη Νέα Ζηλανδία…


 
Until The Ribbon Breaks - One Way Or Another
Ένα τρίο από το Κάρντιφ, εν τω μεταξύ, κάνει αγνώριστο το One Way Or Another των Blondie διασκευάζοντάς το πάνω σε ένα παράξενο r&b υπνωτικό μοτίβο.


 
Mykki Blanco - She Gutta
Πίσω από αυτή την παράξενη ερμαφρόδιτη περσόνα κρύβεται ο πολυτάλαντος ποιητής και ράπερ Michael Quattlebaum Jr., που αποφάσισε να παίξει ανάμεσα σε δύο εαυτούς από το 2010 και έπειτα. Μία ευχάριστη πρόκληση στους νεοσυντηρητικούς καιρούς που ζούμε.


 
Nicki Minaj - Only (Lyric) ft. Drake, Lil Wayne, Chris Brown
Πολύ κοντά στην Mykki Blanco, αλλά σαφώς διασημότερη, η Nicki Minaj καλεί τρεις εξίσου διάσημους ράπερ για να ηχογραφήσει ένα από τα τραγούδια του νέου της δίσκου. Προκλητική, αν και με την ασφάλεια του συστήματος της σόουμπιζ.


 
The Districts – 4th And Roebling
Οι Districts, όμως, είναι μία παρέα νεαρών 19άρηδων που φιλοδοξούν να γίνουν, ίσως, οι νέοι Arctic Monkeys. Ακούγοντας το 4th And Roebling, μπορεί να μην πείθεσαι, αλλά ξέρεις ότι κάτι καλό μπορούν να καταφέρουν. Το ροκ, άλλωστε, εξακολουθεί να τους ανήκει.


 
Jessica Pratt - Back, Baby
Η Jessica Pratt, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αναζητά την έμπνευσή της σε πολύ παλαιότερα και καταξιωμένα ονόματα όπως η Joni Mitchell και η Karen Dalton. Η δεύτερη ολοκληρωμένη δουλειά της αναμένεται…


 
Natalie Prass - Bird of Prey
Την Natalie Prass την έμαθα πέρυσι όταν τραγούδησε σε μία σύνθεση του άλμπουμ της Torres για να ανακαλύψω ότι έκανε φωνητικά και στην Jenny Lewis. Τώρα την συναντάμε μόνη της με τον Matthew E. White να την βοηθά λίγο με τα πνευστά για ένα πολύ ελκυστικό αποτέλεσμα που θυμίζει λίγο και τα πρώτα χρόνια της Rickie Lee Jones.