«Έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δει κανείς τι κάνει σωστά ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης»

«Έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δει κανείς τι κάνει σωστά ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Όταν ο Αλέξης Παπαχελάς στην Καθημερινή προσπαθούσε να μας πείσει για το πόσο υπεύθυνο είναι το ΛΑΟΣ...

20 Νοεμβρίου 2014
Και μην νομίζετε πως θα πάμε πολύ πίσω, μέχρι τις 11 Μαρτίου 2011 θα φτάσουμε μόλις. Τρία χρόνια πριν. Το κεντρικό άρθρο του διευθυντή της εφημερίδας που στέκεται εναντίον του λαϊκισμού της Αριστεράς ήταν χαρακτηριστικό. Ο τίτλος του; «Γιατί ανεβαίνει ο ΛΑΟΣ». Σούπερ! Τι έλεγε μέσα; Ιδού μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα και δώστε βάση εκεί που λέει για τα... όπλα. Πολλώ δε μάλλον όταν ο κ.Παπαχελάς εξηγεί το πόσο «ενδιαφέρον έχει να δει κανείς τι κάνει σωστά ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης». Ας τα δούμε λοιπόν:
 
1) Κατ' αρχάς ψήφισε το Μνημόνιο.
2) Είναι ο πρώτος που μίλησε για την ανάγκη μιας οικουμενικής κυβέρνησης.
3) Ο κ. Καρατζαφέρης βγήκε και μίλησε απλά και χωρίς πολλά πολλά: «Οταν βρίσκεσαι σε πόλεμο, τι κάνεις; Δεν πουλάς και τα ασημικά σου για να αγοράσεις όπλα και να τα βγάλεις πέρα; Ε, λοιπόν, πόλεμο έχουμε και τώρα». 
4) Ο αρχηγός του ΛΑΟΣ έπιασε όμως και τον σφυγμό της κοινής γνώμης σε ένα κρίσιμο θέμα, αυτό του «νόμου και της τάξης». Η αριστερόστροφη πολιτική ορθότης που μας επεβλήθη για πολλά χρόνια δεν επέτρεπε να τεθούν τέτοια ζητήματα. 
5) Συναίνεση, υπεύθυνη στάση όταν κρίνονται καίρια θέματα, κοινός νους και όχι ξύλινος κομματικός λόγος και νέα επαρκή πρόσωπα.
6) Μερικές αξιοπρεπείς παρουσίες από πλευράς πολιτικού λόγου στη Βουλή και το Ευρωκοινοβούλιο.
 
Εν αναμονή του νέου άρθρου του κ. Παπαχελά για τον Γιώργο Καρατζαφέρη που... έσωσε την Ελλάδα στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Το περιμένουμε πως και πως...