Καβαλημένο diary

Καβαλημένο diary
Ακολουθήστε μας στο Google news

O συζυγός της και εκδότης μέντοράς της, έχει φεσώσει το πανελλήνιον, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία και φυσικά 350 εργαζόμενους. 

20 Νοεμβρίου 2014
La Rebelle 

Μετά τα απανωτά τερτίπια του πτωχολόγου δικηγόρου του έχει αφήσει πολλούς εργαζομένους, όχι μόνο χωρίς να πληρώσει ίχνος από τα δεδουλευμένα έξι μηνών και χωρίς να τους καταβάλλει τις νόμιμες αποζημιώσεις, αλλά και χωρίς να τους έχει καν απολύσει. Παρά ταύτα εκείνος έκανε οτι θα έκανε κάθε σοβαρός άνδρας. Αμάρτησε για τα παιδιά του και την γυναίκα του. Για να σώσει οτι μπορούσε.
 
Εκείνη πάλι δεν καταλάβαινε ποτέ γιατί όλοι αυτά τα «βλαχαδερά» οι εργαζομενοί τους, είχαν απαιτήσεις. Δεν καταλάβαινε πως δεν σεβόντουσαν τη χλιδή και τον πλούτο που της προσέφερε ο χλιδάτος γάμος με διάσημο κουμπάρο. Πως αυτά τα κομμούνια δεν σεβόντουσαν, την γκουρού της μεγάλης ζωής, αυτήν που στο πέρασμά της μέχρι και ο επώνυμος τηλεπαρουσιαστήςτην εθαύμασε (στην ομώνυμη παρουσίαση του βιβλίου της). Ποιος σε πίεσε και εσένα άμοιρε να πας στο πάνελ και να της κάνεις τεμενάδες...
 
Ε και τώρα να, επιστρέφει και εκδικείται με τα «The vampire Diarys». Ναι ξαναγυρνάει στον τόπο του εγκλήματος για να δείξει με το διαμάντι στο δάχτυλο, με τις δικές της φωτό και πορτραίτα πως αυτή είναι η μεγάλη δασκάλα του λουξ και του γκλάμουρ που επιστρέφει στην χώρα της φτώχειας. Για να ανασύρει από τα πατώματα τις χαμένες περιουσίες των χιλιάδων ακολούθων της και να τις διαθέσει στον βωμό της εστέτ ζωής και του... δώσε λίγη διαφήμιση και σε μένα θείε. Α ναι, και κανένα δωράκι αν σου βρίσκεται.
 
Για να χαρίσει το όνειρο στην κάθε φτωχή και απολυμένη πρώην θαυμάστριά της, για να βοηθήσει τις δεκάδες χιλιάδες γυναίκες που περιμένουν να δουν με ποιο λεοπάρ μποτάκι θα βγει κάθε πρωί από τη βίλα με το στρατό των Φιλιπιννέζων.
Ω ναι, για αυτήν και τον μεντορά της, τώρα θα ξαναγεννηθεί το γκλάμουρ. Τι κι αν όλοι τους οι φίλοι είναι στην φυλακή η έξω με εγγύηση, αυτοί -τα χρυσά μου- την γλίτωσαν απο τους σιχαμένους και τώρα επανέρχονται. Έτσι πιστεύει εκείνη για τον εαυτό της και το διαφημίζει παντού, με δισέλιδα στα δικά της περιοδικά και όπου αλλού μπορεί. Ξέρει αυτή, κάθε φορά που σηκώνεται από μια βαριά θλίψη, από ένα πόνο, ξεχύνεται στο μοναδικό κόσμο της γκλαμουριάς και κυνηγάει την επιτυχία. Πόσο μα πόσο σε λυπόμαστε, αφού δεν μπορείς να λυπηθείς εσύ τον εαυτό σου, αφού δεν έχεις λίγη μα λίγη τσίπα να κρυφτείς στα πλούτη σου. Κρίμα για σένα που όπως σου άρεσε να λες, η ζωή σου είναι γλυκόπικρη.