Ανανεωμένο «Mad Radio 106.2» από σήμερα

Ανανεωμένο «Mad Radio 106.2» από σήμερα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε φάση αλλαγών -και αναδιοργάνωσης- μπαίνει ξανά το ραδιόφωνο του Mad. 

24 Νοεμβρίου 2014
Πιο συγκεκριμένα, όπως σας γράψαμε εδώ, το πρωινό 7-10 του σταθμού, αναλαμβάνει πλέον το επιτυχημένο δίδυμο των Βαγγέλη Χαρισόπουλου και Μαριλού Ρεπαπή (τέως Nitro 102.5) - «έκλεψαν» όπως ακούσαμε και μία ενότητα του Μιχάλη Τσαουσόπουλου, τα πρωινά ξυπνήματα. Το ντουέτο του Κώστα Σιτόπουλου και της Βίκυς Χατζάκη παρέμεινε στη συχνότητα για μόλις 9 μήνες. 


update: Οι θεατές στο video streaming του Mad Radio, έφτασαν μέχρι και τους 400 στην πρεμιέρα των Ρεπαπή/Χαρισόπουλου. Συνήθως, δεν ξεπερνούσαν τους 200, σε καθημερινές μέρες ή σε πρεμιέρες εκπομπών.

Στο πρόγραμμα του Mad Radio 106.2 έχουν αρχίσει ήδη και προστίθενται νέες εκπομπές και DJ ζώνες, όπως το The Beat (κάθε Σάββατο 8 με 12 το βράδυ) με τα επίσημα remix των διάφορων hits, η Party Zone (Σάββατο προς Κυριακή, 12-2 την νύχτα) και το New Music Show (κάθε Κυριακή 6-9 το βράδυ), με καινούριες κυκλοφορίες και παρουσιαστή τον Λεωνίδα Λεσάκη. Επιπλέον, εδώ και λίγες μέρες, είναι ξανά ενεργό (μετά από καιρό) και το site του σταθμού, madradio.gr, πλήρως ανανεωμένο και ενημερωμένο. 

 
Την περασμένη Πέμπτη, το Mad Radio 106.2 συμπλήρωσε 8 χρόνια λειτουργίας -εξέπεμψε για πρώτη φορά στις 20/11 του 2006- με μερικά ονόματα στο πρόγραμμά του λίγο-πολύ άγνωστα τότε, όπως η Μαίρη Συνατσάκη, ο Guy, ο Αλέξανδρος Πρωτόπαπας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Στέφανος Gateley, η Λυδία Παπαϊωάννου, η Νάταλι Τσάβεζ κ.α. Οι ευχές μας για ακόμα μεγαλύτερη μακροημέρευση, είναι δεδομένες!