Να ξαναβγάλει ο Real FM τον Μανώλη Κεφαλογιάννη

Να ξαναβγάλει ο Real FM τον Μανώλη Κεφαλογιάννη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πόσες συνεντεύξεις σκοπεύουν να πάρουν ακόμα στους 97.8 από τον κύριο υπουργό για να τον αποκαταστήσουν; 

18 Δεκεμβρίου 2014
Το story έχει ως εξής: βγάζουν οι Νίκος Μπογιόπουλος και Κατερίνα Ακριβοπούλου τον Μανώλη Κεφαλογιάννη την Τετάρτη το βράδυ στην εκπομπή τους στον Real FM και κάνουν (ειδικά ο Μπογιόπουλος) μία επική συνέντευξη (δείτε τα tweets που ανεβάζαμε εκείνη την ώρα, μέγιστος χαβαλές, έστω κι αν στην αρχή μπερδέψαμε τον Κεφαλογιάννη με τον Βαρβιτσιώτη - μικρό το κακό, το ίδιο κάνει). Ο υπουργός δεν ήξερε τι να πει, τον «τσάκισαν» δημοσιογραφικά, ήταν απόλαυση να τους ακούς ειδικά αν σου αρέσουν οι επιθετικές συνεντεύξεις


Το περίεργο έρχεται λοιπόν την άλλη μέρα, το μεσημέρι. Μόλις λίγες ώρες μετά ο Μανώλης Κεφαλογιάννης βρίσκεται ξανά στον αέρα του σταθμού για μία ακόμα συνέντευξη, αυτή τη φορά στην Κάτια Μακρή. Διαφορετική συνέντευξη φυσικά, «βελούδινη», αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτό, άλλωστε ο κάθε δημοσιογράφος έχει το δικό του στυλ.
 
Σε ποιο ραδιοσταθμό αλήθεια βγαίνει ο ίδιος υπουργός να μιλήσει ξανά μέσα σε λίγες μόλις ώρες; Ειδικά όταν -όπως γίνεται συνήθως- υπάρχει ένας προγραμματισμός, μία συνεννόηση ώστε να μην λαμβάνουν χώρα διπλοκαλύψεις; Στον Real FM συγκεκριμένα συμπληρώνεται ένας κατάλογος (έξω από το στούντιο) με τα πρόσωπα που δίνουν συνέντευξη στη συχνότητα. Τώρα τι συνέβη; Έπρεπε να αποκαταστήσουν τον υπουργό από τη... χλαπάτσα που έφαγε; Ή, μήπως, είχαμε απλώς ένα μπέρδεμα που, ok, μπορεί και να συμβεί. Θέλω να πιστεύω το δεύτερο.