H νέα συλλογή του Γιώργου Μουχταρίδη

H νέα συλλογή του Γιώργου Μουχταρίδη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το επιτυχημένο «The Bright Side Of the Road» έφτασε ήδη στο Volume 3 και σε ένα χορταστικό διπλό cd περιλαμβάνει αρκετά από αυτά τα καλά και αγαπημένα τραγούδια που ακούμε στον Pepper 96.6. Είναι η φωτεινή και δημιουργική πλευρά της μουσικής.

18 Δεκεμβρίου 2014Να του το αναγνωρίσω του Γιώργου Μουχταρίδη, που είναι και φίλος: εκτός από καλά ραδιόφωνα ξέρει να φτιάχνει και καλές συλλογές. Το ένα βέβαια δεν είναι ανεξάρτητο από το άλλο, σωστά. Η επιτυχημένη συλλογή του «The Bright Side Of the Road» επανέρχεται στις προθήκες των δισκοπωλείων με την τρίτη συνέχειά της. Το Volume 3. Από τη Feelgood Records

Ιδού μερικά από τα τραγούδια που περιέχει: το My Love της Ολλανδέζας Kovacs, το Djon Maya του τραγουδοποιού Victor Démé στο club-edit του Γάλλου Synapson, το We Go Home του Adam Cohen, το Depth Of My Soul των Thievery Corporation και άλλα. Ακόμα ο Hozier με το Take me to Church,  η Chinawoman με το Good Times Don’t Carry Over, ο Benjamin Clementine (παίζει το Σάββατο στο Gazarte) με το Condolence, ο Phosphorescent με το Song About Zula, ο Vance Joy με το Rip Tide, ο George Ezra με το Blame It On Me. Αλλά και καλούς Έλληνες καλλιτέχνες, όπως η Ειρήνη Σκυλακάκη, η Κατερίνα Ντούσκα, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, οι Carte Postale, η Μαριέττα Φαφούτη και οι Gadjo Dilo. Συνολικά 36 τραγούδια, πάνω από 140 λεπτά μουσικής. 

Καλοτάξιδο να ευχηθούμε.