My Drunken Haze: Παρουσίαση δίσκου και όχι μόνο…

My Drunken Haze:  Παρουσίαση δίσκου και όχι μόνο…
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πέμπτη βράδυ στο Six d.o.g.s οι My Drunken Haze γιόρτασαν την κυκλοφορία του πρώτου τους album με μια live εμφάνιση που ταίριαξε γάντι στην… περιρρέουσα εορταστική ατμόσφαιρα. Ανέβηκαν στη σκηνή λίγο πριν το ρολόι δείξει έντεκα και έπιασαν δουλειά. 

19 Δεκεμβρίου 2014
Έπαιξαν με τη σειρά όλα τα τραγούδια από το ομώνυμο ντεμπούτο τους, που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο από την Inner Ear και έχει κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών μουσικών sites και εντύπων, σε Ελλάδα και εξωτερικό. 
 
Πρόκειται για ένα άριστα δομημένο μουσικό αφήγημα, που ξεχειλίζει από ψυχεδελικές και dream pop μελωδίες. Οι My Drunken Haze κατάφεραν να αποδώσουν και ζωντανά την ταξιδιάρικη υφή που διακρίνει τα τραγούδια τους, όπως αυτά έχουν αποτυπωθεί στον δίσκο- την παραγωγή του οποίου υπογράφει ο King Elephant. Με την ποιότητα του ήχου να… αντιστέκεται στις προθέσεις τους, απέδειξαν για ακόμη μια φορά πως αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν δεν είναι μόνο τα καλά τους τραγούδια, αλλά και η δυνατότητά τους να μετατρέπουν τη γιορτή σε ξεφάντωμα. 
 
Ένα μείγμα από νοσταλγικές, optical art και ‘60s αναφορές (που περιλάμβανε ακόμη και πλάνα από το «Hard Day’s Night» των Beatles) συνόδευσε εικονικά τη χθεσινή τους εμφάνιση στο Six d.o.g.s, που ολοκληρώθηκε με διασκευές (Rolling Stones «Gloria») και πολλή ψυχεδέλια, συντροφιά με την Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων. Θαυματουργοί, λοιπόν, ήταν και οι My Drunken Haze χθες βράδυ, χαρίζοντάς μας έναν (ακόμη;) λόγο να γιορτάσουμε.